Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue Sparks

Aikuiset

Ajankohtaista

Kommentti ryhmäliikunta-aikataulun kevään 2015 muutoksiin

Ryhmäliikunta-aikataulussa tapahtuu ajoittain muutoksia kävijämäärien ja tilojen mukaan. Nyt vuoden vaihteessa tehdyt muutokset ovat päätetty tehdä sen takia, että salien vuokrat nousevat koko ajan ja yritämme saada tunnit sellaisiin päiviiin ja kellonaikoihin, jolloin niihin pääsisivät mahdollisimman monet. Toimintaa täytyy välillä uudistaa ja supistaakin, jotta voisimme edelleen tarjota monipuolisesti liikuntatunteja asiakkaillemme.

Haluaisimme JoenVoLissa muistuttaa siitä, että seuramme toimii vapaaehtoisvoimin. Urheiluseuran periaatteita ovat myös yhteisöllisyys, avoimuus ja asiakaslähtöisyys. Tämän takia pyydämmekin Teitä laittamaan palautetta nettisivun palautelomakkeen kautta. Risuja ja ruusuja kannattaa antaa, koska niiden perusteella suunnittelemme taas seuraavaa kautta! 

JoenVoLissa on huomattavasti edullisempi harrastaa liikuntaa kuin esimerkiksi kaupallisilla kuntosaleilla ja ryhmäliikunnanohjaajamme ovat erittäin ammattitaitoisia ja osaavia! Meillä on myös yksi koko Suomen monipuolisimmista urheiluseuran ryhmäliikunta-aikatauluista.

Toivottavasti jatkamme yhdessä liikkumista ja toivotamme kaikille aurinkoista kevättä!

Muutos ryhmäliikunta-aikataulussa: Torstain RVP klo 18-19 Sepänsalilla!
Tervetuloa ikäihmisten liikuntatapahtumaan torstaina 15.1.2015!
Kevään jumppakalenteri on julkaistu! Muutokset ovat vielä mahdollisia.
 
Kauden 2014-2015 ohjaajat.
Ystävänpäivämaraton 12.2.2012.
Kevätnäytös 5.5.2012.
Ystävänpäivämaraton 12.2.2012.

TOIMISTON AUKIOLOAJAT LÖYDÄT ETUSIVULTA!

JOENVOLIN toimiston osoite Malmikatu 13 D 1, 80110 Joensuu (Kirkkokadun ja Malmikadun kulmassa, käynti sisäpihan puolelta)