Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue Sparks

Aikuiset

 

Ajankohtaista

 

Ryhmäliikunta-aikataulu päivitetty: Ukkojumppa Noljakan koululla syyslomalle saakka!
Syys- ja kevätkaudelle 2015-2016 kaivataan jumppien ovivahteja! Ovivahdeille palkkioksi kausikortti kaikille jumpille! Lisätietoja täältä.
Ryhmäliikunta-aikataulu kaudelle 2015-2016 on nyt julkaistu! Ilmoittautuminen netissä ja toimistolla. Jumppakausi käynnistyy 31.8 ja ensimmäinen viikko on kaikille ILMAINEN! Tervetuloa jumppaamaan!

 

Ryhmäliikunta

 

JoenVoLi tarjoaa ohjattua ryhmäliikuntaa Joensuun lähiliikuntapaikoilla. Liikuntakalenterimme on jaettu syys- ja kevätkauteen, eli meillä pääset jumppaamaan miltei ympäri vuoden. Tarjonnastamme löytyy taatusti jokaiselle jotakin: tanssillista liikuntaa, lihaskuntotunteja, kehonhuoltoa sekä välinetunteja. Lunastamalla kausikortin olet tervetullut kaikkiin jumppiin. Tämän syksyn uutuutena on mahdollista lunastaa myös yhden jumpan kausikortti. Jumppiin pääset mukaan myös 5 euron kertamaksulla tai liikuntaseteleillä. Maksuvälineistä lisää Hinnat-osion alla.

Liikunnan iloa!

 

Ohjeet jumppaajalle

 

  • Tunneille ei tarvitse ilmoittautua erikseen, vaan kausikortin väläyttäminen/kertamaksun maksaminen jumppapaikan ovella riittää.

  • Ota tunnille mukaan vesipullo, hikipyyhe ja jumppamatto.

  • Kahvakuulaan ja käsipainotunneille tulee ottaa mukaan omat välineet. Muut välineet löytyy jumppapaikoilta.

  • Ilmoita ohjaajalle, jos joudut poistumaan tunnilta etuajassa.

  • Jumpissa voit haastaa itsesi, mutta muistathan kunnioittaa omia rajojasi! Liikut omalla vastuullasi.