Telinevoimistelu

 

Hei, kevään ryhmät ovat nyt auki myös uusien harrastajien ilmoittautumiselle! Joitain paikkoja löytyy telinevoimistelun alkeis- ja jatkoryhmiin, Telinetemppuihin, TeamGymin harrasteryhmään sekä Kilpa-aerobicin harrasteryhmään!


Tule mukaan!

 

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2018 jo syksyllä telinevoimistelujaoston kilpa-, alkeis-, jatko-, ja harrasteryhmissä harrastaneille on avattu jäsenrekisteriin! Varaa paikkasi alkeis-, jatko-, ja harrasteryhmiin 10.12 mennessä, sillä sen jälkeen ilmoittautuminen ryhmiin avautuu myös uusille harrastajille! Aerobicin harrasteryhmään voi uudetkin harrastajat ilmoittautua jo nyt. 

Tule mukaan iloiseen seuraan, voikkaaminen on kivaa!

 

Katajan järjestämiä NTV kilpalinjan B-D luokkakilpailuja on jännätty tänään 1.10.2017 urheilutalolla. JoenVoLin kultaisia pukuja nähtiin sijoittuneiden joukossa useita. 

Tuloksia:

B-luokka. 
Lilja Silvennoinen voimisteli tänään mahtavasti itselleen B-luokan kultamitalin kategoriapistein (VI).
4. sija Emilia Möttö (V)
5. sija Siiri Turunen (V)
7. sija Anni Laukkanen (V)

JoenVolin C-luokan tytöt eivät saaneet tänään sijoituksia, mutta ovat taas kisakokemusta rikkaampia. 
Olga Kovanen kategorian pisteet III, Erika Riikonen kategoria III, Emilia Korhonen kategoria II ja Milla Veijalainen kategoria II.

D-Luokka.
Karoliina Wegelius (kuvassa) voimisteli tänään hienosti sijalle 4. kategoriapistein (IV)
5. sija Helmi Miettinen (IV)
7. sija Leila Silvennoinen (III)
10. sija Saga Forsell (III)

 Telinevoimistelujaoston syyskausi alkaa harrasteryhmillä viikolla 35.

 

KAIKKI ALKEIS-JA JATKORYHMÄMME OVAT TÄYNNÄ VARASIJOJA MYÖTEN!! 

Haluisitko just sie 05-11 syntynyt energinen tyttö olla osa uutta JVC Riot joukkuetta? ?

Katselmukset järjestetään 2.9 Pielisjoenkoulun liikuntasalissa kello 12-14 , osoitteessa Pappilantie 2.

Lajia ovat tervetulleita kokeilemaan kaikki laji- ja urheilutausta riippumatta. Joukkueeseen pyrkivien toivomme laittavan etukäteen spostia osoitteeseen pihsimola@gmail.com 

Toivottavasti nähdään just sun kanssa 2.9! 

 

Noora Nevalainen on valittu JoenVoLin telinevoimistelujaoston seurakoordinaattoriksi. Seurakoordinaattorin toimeen Noora on astunut vuoden 2017 alusta. Nooran työtehtäviin kuuluu telinevoimistelujaoston yleiset toimet mm. harraste- sekä kilparyhmien harjoitusvuorojen suunnittelu sekä valmentajien koulutus-suunnitelmien seuraaminen. Seurakoordinaattori toimii myös valmentajien tukena ja mentorina sekä seuran telinejaoston sähköpostivastaavana. 

Telinevoimistelujaoston johtokunta toivottaa Nooran erittäin tervetulleeksi mukaan joukkoon! 

Aikuisten telinevoimisteluryhmän maksut suoritetaan seuraavasti:
- Torstaisin maksut/kortit kerätään 20.15-20.30 välisenä aikana. Harjoitukset 20.30-21.30.
- Lauantaisin maksut/kortit kerätään harjoitusten yhteydessä. Harjoitukset 9.30-11.


Telinevoimistelujaosto tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa telinevoimistelua, TeamGymiä, kilpa-aerobiciä sekä cheerleadingiä  niin harrastus- kuin kilpatasolla. Tutustu lajeihin lisää ryhmien esittelyistä ja tule kokeilemaan!

 

Telinevoimistelujaoston löydät myös facebookista sekä Instagramista. Sivustoilta löydät tuoreimmat uutiset ja tulevat tapahtumat!

 

JoenVoLin telinevoimistelujaosto on keväällä 2001 toimintansa aloittanut, seuran alaisena varsin itsenäisesti toimiva, nykyisin yli 400 voimistelijan vireä jaosto. Jaosto järjestää telinevoimistelun, TeamGymin, Cheerleadingin sekä kilpa-aerobicin harrastus- ja kilpailutoimintaa. Jaoston toimintafilosofiana on tarjota jokaiselle mukaantulevalle voimistelijalle mielekästä, mukavaa harrastamista oman tason ja tavoitteiden mukaan.

 

Palaute ja yhteydenotot: joenvoli_telinevoimistelu@hotmail.com

 

JoenVoLi on saanut lasten ja nuorten harrastustoiminnan kehittämiseen opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea vuosille 2014-2016.