JoenVoLin kevätkausi päättynyt

6.4.2020

Valitettavasti JoenVoLin voimisteluryhmien ohjattuja tunteja ei pystytä pitämään enää kevätkaudella 2020. Joensuun kaupunki tiedotti viime perjantaina, että kaikki sisäliikuntatilat on suljettu 13.5. saakka koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Myöskään ulkoliikuntatiloissa ei voi pitää ohjattuja ryhmäliikuntatunteja.

Heti kun on mahdollista, aloitamme toiminnan kasvokkain uudelleen. Suunnitelmissa on aikuisjaoston ryhmäliikunn kesäjumpat sisätiloissa tai ulkojumppina, kiparyhmien kesäharjoittelukausi sekä harrastajien kesäleirit (lapset).  Toivottavasti syyskausi päästään aloittamaan normaalisti elokuun lopussa. Tiedotamme toiminnasta ja ilmoittautumisten alkamisesta jäsenillemme sähköpostilla, sekä kotisivuillamme, facebookissa ja instagramissa. Jos ette ole saaneet seuran sähköpostiviestiä 6.4., tarkistakaa roskapostilaatikko!

Seuratkaa muutenkin noita sosiaalisen median kanaviamme. Annamme siellä vinkkejä kotiharjoitteluun. Erityisesti tässä poikkeustilanteessa on tärkeä liikkua ja siten ylläpitää kuntoa ja mielialaa!

Johtokuntamme rupeaa laskemaan, millainen hyvitys kausimaksusta voidaan antaa kevätkauden lyhenemisen takia. Joudumme huomioimaan ohjaajien lakisääteiset palkat palkanmaksun keskeytyksen ajalta, pankkipalautusten käsittelymaksut ym. Toivomme kärsivällisyyttä, sillä laskettavana on kymmenien ryhmien hyvitykset. Kun laskelmat ovat valmiit, laitamme jokaiselle jäsenelle viestin ja pyynnön ilmoittaa nettilomakkeella (tai tekstiviestinä jos nettiä ei ole käytössä), luopuuko hyvityksestä seuran kulujen kattamiseksi, ottaako hyvityksen alennuksena syyskauden kausimaksusta vai palautuksena omalle tilille. Hyvityksen käsittely vie meiltä vapaaehtoisilta aikaa, sillä jäseniä on yli 800.

Toivomme kaikille jumppareillemme ja heidän läheisilleen terveyttä ja jaksamista tänä vaikeana aikana! Iloa ja eloa korona-kevääseen!

Jos teillä on kysymistä, ottakaa yhteyttä.

Terveisin,

Saija Miina

Puheenjohtaja, JoenVoLi

joenvoli.toimisto (a) gmail.com