Aikuisten ryhmäliikunta

JoenVoLin aikuisjaosto tarjoaa monipuolista, laadukasta ja edullista ryhmäliikuntaa aikuisille Joensuun kantakaupungin alueella, lähellä Sinua. Tarjonnastamme löytyy mm. kahvakuulaa, tanssillista voimistelua, telinevoimistelua sekä erityisesti ikäihmisille suunnattuja tunteja. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse, vaan tunnille voi helposti tulla kesken kaudenkin. Tule rohkeasti mukaan! 

Ajankohtaista

Asahi alkaa!

Toivottu Asahi käynnistyy tiistaina 26.10.2021 Urheilutalon tatamilla 1-2 Lailan vetämänä. Lähde mukaan sillä: "Asahia pystyy harjoittamaan kuka tahansa, riippumatta iästä tai fyysisestä kunnosta". Asahi tai "Asahi Health" on suomalainen terveysliikunta, joka on saanut vaikutteita itämaisista lajeista kuten taijiquan, qigong, yiquan sekä jooga. Asahi perustuu kuitenkin täysin länsimaiseen lääketieteeseen.

Syksyn 2021 jumppakausi päättyy:

-Länsikadun koulun ja Rantakylän norrmaalikoulun saleilla viikolla 48 (5.12.2021)

-Muilla saleilla viikolla 49 (10.12.2021)

Hei!

Nyt kun "Ukkojen AamuReipas" jäi pois tiistaiaamusta 27.9.2021 alkaen, niin tarjolla on vastaavaan jumppaa tiistaisin Niinivaaran urheiluhallilla; klo 10-11 "AamuTeho" ja klo 11-12 "Kehonhuolto". Tervetuloa mukaan myös kaikki miehet, mukaan sopii!!!


Voimisteluliiton etäjumppia on tarjolla veloituksetta SolidSportissa!  https://solidsport.com/voimistelu