Aikuisten ryhmäliikunta

Tule mukaan iloiseen jumppaporukkaan!

Kevään 2023 jumppakausi alkaa 9.1. ja päättyy 7.5.2023. 

Jumppia ei järjestetä talvilomaviikolla 10 eikä yleisinä juhlapyhinä. Jumpat ovat myös tauolla pääsiäisen aikaan.

Mukaan jumpalle tarvitset oman jumppapatjan tai pyyhkeen lattian suojaksi (myös tatamille). Kahvakuulatunnille tarvitset oma kahvakuulan (muutamia kuulia on lainattavissa).

Jumppiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit tulla jumpille JoenVoLin edullisella kausikortilla, kertamaksulla (7 €; 1,5 h ukkojumppa 10 €) tai JoenVoLin 10-kerran kortilla!

Huomaathan maanantain itämaisen tanssin ja tiistain tehotreenin siirtymisen Tulliportinkadun koulun saliin. Liikuntapaikkojen osoitteet

Tuntikuvaukset

Noudatathan JoenVoLin korona-ajan ohjeita

Huom! HIIT+CORE alkaa 27.1.

Haemme ovivalvojia!

Kiinnostuitko ovivalvojan tehtävästä? Hyvä sillä ovivalvoja saa hyvän opastuksen tehtäväänsä ja tietysti ilmaisen JoenVoLin kausikortin, jolla voi käydä missä tahansa jumpassa niin usein kuin haluaa!

Ota rohkeasti yhteyttä: joenvoli.toimisto (a) gmail.com

https://www.joenvoli.fi/aikuisten-ryhmaliikunta/ovivalvojaksi-ryhmaliikuntaan/

JoenVoLi tarjoaa monipuolista, laadukasta ja edullista ryhmäliikuntaa aikuisille Joensuun kantakaupungin alueella, lähellä Sinua. Tarjonnastamme löytyy mm. kahvakuulaa, tanssillista voimistelua, kehonhuoltoa, joogaa ja asahia sekä erityisesti ikäihmisille suunnattuja tunteja. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse, vaan tunnille voi helposti tulla kesken kaudenkin. Tule rohkeasti mukaan!