Aikuisten ryhmäliikunta

 

Ajankohtaista

Auta aikuisjaostoa kehittämään toimintaa ja anna palautetta oheisen linkin kautta: https://docs.google.com/forms/d/1iJjIdvt3wQNcYuAzcMaiCocRytWGAz5weAEI4dHa9nU/viewform?fbclid=IwAR1u0Hwwb_b7GOtcj4z4PMhroaV-hFoQGgMzZ4wiWyw6gwTu6tHof0ZXLXE&edit_requested=true Palautteen vastanneiden ja yhteystiedon jättäneiden kesken arvotaan 3 kymppikerrankorttia. Kyselyyn on aikaa vastata 21.4.19 asti. Kiitos vastauksestasi.

Kevätkauden 2019  ryhmäliikuntakalenteri

Netti-ilmoittautuminen kevätkaudelle alkaa 5.12.2018.

Olitko Riinan BailaMama 4Venus-tunnilla tiistaina 11.12.? Saadakseen sertifikaatin, Riina tarvitsisi palautetta tunnista. Palautteen voit antaa täältä! Ohjaajana oli siis Riina Murtonen. Kiitos palautteestasi :)

Tulisitko ovivalvojaksemme? Lisätietoja täältä!

 

Tervetuloa mukaan liikkumaan! JoenVoLin aikuisjaosto tarjoaa monipuolista, laadukasta ja edullista ryhmäliikuntaa aikuisille Joensuun alueella, lähellä sinua! Tarjonnastamme löytyy mm. kahvakuulaa, tanssijumppaa, kehonhuoltoa, aikuisten telinevoimistelua sekä erityisesti ikäihmisille suunnattuja tunteja.

Ryhmäliikuntatunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan pelkkä kausikortin näyttäminen, 5 € käteiskertamaksun maksaminen tai 10kerrankortin näyttäminen ovivalvojalle riittää. Lunastamalla kausikortin jäsenmaksuineen olet tervetullut kaikille ryhmäliikuntatunneille, ilman rajoituksia!

Liikuntakalenterimme on jaettu syys- ja kevätkauteen. Jumppia ei järjestetä yleisinä juhlapyhinä eikä koulujen loma-aikoina, ellei toisin ilmoiteta. Liikunnan iloa ja eloa!

Kesäjumpat järjestetään yhteistyössä SYKETTÄ-korkeakoululiikunnan kanssa. Kausikortti ei ole voimassa kesäjumpilla.