Aikuisten ryhmäliikunta

Tule mukaan iloiseen jumppaporukkaan!

Syksyn 2022 jumppakausi alkaa 29.8. ja päättyy 18.12.2022. 

Jumppia ei järjestetä syyslomaviikolla 42, talvilomaviikolla 10, eikä yleisinä juhlapyhinä. Jumpat ovat myös tauolla pääsiäisen aikaan.

Mukaan jumpalle tarvitset oman jumppapatjan tai pyyhkeen lattian suojaksi (myös tatamille). Kahvakuulatunnille tarvitset oma kahvakuulan (muutamia kuulia on lainattavissa).

Jumppiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit tulla jumpille JoenVoLin edullisella kausikortilla, kertamaksulla (7 €; 1,5 h ukkojumppa 10 €) tai JoenVoLin 10-kerran kortilla!

HUOM! Torstain Liikuntaa erityisryhmille peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi

Noudatathan JoenVoLin korona-ajan ohjeita

Haemme ovivalvojia!

Kiinnostuitko ovivalvojan tehtävästä? Hyvä sillä ovivalvoja saa hyvän opastuksen tehtäväänsä ja tietysti ilmaisen JoenVoLin kausikortin, jolla voi käydä missä tahansa jumpassa niin usein kuin haluaa!

Ota rohkeasti yhteyttä: joenvoli.toimisto (a) gmail.com

https://www.joenvoli.fi/aikuisten-ryhmaliikunta/ovivalvojaksi-ryhmaliikuntaan/

JoenVoLi tarjoaa monipuolista, laadukasta ja edullista ryhmäliikuntaa aikuisille Joensuun kantakaupungin alueella, lähellä Sinua. Tarjonnastamme löytyy mm. kahvakuulaa, tanssillista voimistelua, kehonhuoltoa, joogaa ja asahia sekä erityisesti ikäihmisille suunnattuja tunteja. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse, vaan tunnille voi helposti tulla kesken kaudenkin. Tule rohkeasti mukaan!