Aikuisten ryhmäliikunta

 

Ajankohtaista

Voimisteluliiton etäjumppia tarjolla veloituksetta SolidSportissa!  https://solidsport.com/voimistelu

Kevätkauden 2021 aloitus viivästyy koronavirusepidemian vuoksi. Ilmoitamme aloituspäivämäärän heti, kun tiedämme milloin se on.

Päivitettyjä korona-ohjeistuksia koskien RANTAKYLÄN, TULLIPORTIN JA LÄNSIKADUN koulujen saleja. Lue ohjeet täältä.

Sunnuntain HappyHour-tunti kaipaa ovivalvojaa! Olisitko se Sinä? Lisätietoja täältä

Toimiston aukioloajat täältä

Jumppien hinnat täältä

Peruutukset ja muutokset täältä

 

Tervetuloa mukaan liikkumaan kanssamme! JoenVoLin aikuisjaosto tarjoaa monipuolista, laadukasta ja edullista ryhmäliikuntaa aikuisille Joensuun alueella, lähellä sinua! Tarjonnastamme löytyy mm. kahvakuulaa, tanssijumppaa, kehonhuoltoa, aikuisten telinevoimistelua sekä erityisesti ikäihmisille suunnattuja tunteja. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse, vaan tunnille voi helposti tulla kesken kaudenkin! Tule rohkeasti mukaan!

Ryhmäliikuntatunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, tule vain paikalle ja näytä JoenVoLin kausikortti/10X-kortti tai maksa 5 € käteiskertamaksu ovivalvojalle ja tule mukaan! Ostamalla superedullisen kausikortin jäsenmaksuineen olet tervetullut kaikille ryhmäliikuntatunneille, ilman rajoituksia! Kuitenkin näin poikkeusaikana (syksyllä 2020), joudumme rajoittamaan osallistujien määrää turvallisuussyistä.

Liikuntakalenterimme on jaettu syys- ja kevätkauteen. Jumppia ei järjestetä yleisinä juhlapyhinä eikä koulujen loma-aikoina, ellei toisin ilmoiteta. Liikunnan iloa ja eloa!

Kesäjumpat järjestetään yhteistyössä SYKETTÄ-korkeakoululiikunnan kanssa. Kausikortti ei ole voimassa kesäjumpilla.

 

 

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.