Aikuisten ryhmäliikunta

 

Ajankohtaista

HUOM! Maanantaisin pidettävä DanceMix on Länsikadun koululla klo 18-19. Ei Tulliportin koululla, kuten aikaisemmin virheellisesti ilmoitimme. Pahoittelemme!

Muutama jumppa kaipaa ovivalvojaa! Olisitko se Sinä? Lisätietoja täältä!

HUOM! Tiistaisin Tanssilinen voimistelu aikuisille on klo 17-18 Tikkamäentien pienessä salissa. Ei klo 19.30-20.30 niin kuin aikaisemmin virheellisesti ilmoitimme. Pahoittelemme!

Aikuisten ryhmäliikuntakalenteri on valmis!

Toimiston aukioloajat täältä

Jumppien hinnat täältä

Peruutukset ja muutokset täältä

 

Tervetuloa mukaan liikkumaan kanssamme! JoenVoLin aikuisjaosto tarjoaa monipuolista, laadukasta ja edullista ryhmäliikuntaa aikuisille Joensuun alueella, lähellä sinua! Tarjonnastamme löytyy mm. kahvakuulaa, tanssijumppaa, kehonhuoltoa, aikuisten telinevoimistelua sekä erityisesti ikäihmisille suunnattuja tunteja. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse, vaan tunnille voi helposti tulla kesken kaudenkin! Tule rohkeasti mukaan!

Ryhmäliikuntatunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, tule vain paikalle ja näytä JoenVoLin kausikortti/10X-kortti tai maksa 5 € käteiskertamaksu ovivalvojalle ja tule mukaan! Ostamalla superedullisen kausikortin jäsenmaksuineen olet tervetullut kaikille ryhmäliikuntatunneille, ilman rajoituksia!

Liikuntakalenterimme on jaettu syys- ja kevätkauteen. Jumppia ei järjestetä yleisinä juhlapyhinä eikä koulujen loma-aikoina, ellei toisin ilmoiteta. Liikunnan iloa ja eloa!

Kesäjumpat järjestetään yhteistyössä SYKETTÄ-korkeakoululiikunnan kanssa. Kausikortti ei ole voimassa kesäjumpilla.