Aikuisten ryhmäliikunta

Tule mukaan iloiseen jumppaporukkaan!

Kevään 2023 jumppakausi alkaa 9.1. ja päättyy 5.5.2023. Kesäjumpat alkavat 6.6.2023. Kesän 2023 jumppakalenteri löytyy täältä.

Mukaan jumpalle tarvitset oman jumppapatjan tai pyyhkeen lattian suojaksi (myös tatamille) + juomapullon.

Jumppiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit tulla jumpille J kertamaksulla (7 €) tai JoenVoLin 10-kerran kortilla!

Liikuntapaikkojen osoitteet

JoenVoLin juoksukoulu alkaa keskiviikkona 17.5. Juoksukoulu kokoontuu yhteensä 6 kertaa aina keskiviikkoisin klo 18.30-19.45. Katso lisätietoja täältä.

Kesän aikana on muitakin liikunnallisia tapahtumia, kuten ilmaisia ruusupuistojumppia, opastettu tutustumisen Joensuun seudun kuntorasteille ja ohjattuja ulkokuntoilupaikkajumppia. Seuraa ilmoitteluamme nettisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa.

Tuntikuvaukset

Haemme ovivalvojia kauden 2023-2024 jumpille!

Kiinnostuitko ovivalvojan tehtävästä? Hyvä sillä ovivalvoja saa hyvän opastuksen tehtäväänsä ja tietysti ilmaisen JoenVoLin kausikortin, jolla voi käydä missä tahansa jumpassa niin usein kuin haluaa!

Ota rohkeasti yhteyttä: joenvoli.toimisto (a) gmail.com

https://www.joenvoli.fi/aikuisten-ryhmaliikunta/ovivalvojaksi-ryhmaliikuntaan/

JoenVoLi tarjoaa monipuolista, laadukasta ja edullista ryhmäliikuntaa aikuisille Joensuun kantakaupungin alueella, lähellä Sinua. Tarjonnastamme löytyy mm. kahvakuulaa, tanssillista voimistelua, kehonhuoltoa, joogaa ja asahia sekä erityisesti ikäihmisille suunnattuja tunteja. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse, vaan tunnille voi helposti tulla kesken kaudenkin. Tule rohkeasti mukaan!