Aikuisten ryhmäliikunta

 

Ajankohtaista

HUOM! Vallitsevan tilanteen ja alueellisten terveysviranomaisten suosituksen mukaan, kaikki aikuisjaoston ryhmäliikuntatunnit ovat peruttu 29.11.2020 asti. Kaikki tunnit, jotka järjestetään Länsikadun, Tulliportin ja Rantakylän Normaalikoulun saleissa ovat PERUTTU 31.12.2020 asti. Kaupungin saleissa (Tikkamäentien salit ja Urheilutalon tatamit/telinesali) järjestettävien jumppien jatkosta ilmoitamme myöhemmin.

10xKortti-tarjous tulee taas! 16.-30.11.2020 hinta vain 40 € (norm. 50 €). Kortteja voi ostaa käteisellä jumppien ovivalvojilta ja toimistolla maksuvälineenä käy myös pankki-/luottokortti. Toimisto auki maanantaisin klo 15-17.

Päivitettyjä korona-ohjeistuksia koskien RANTAKYLÄN, TULLIPORTIN JA LÄNSIKADUN koulujen saleja. Lue ohjeet täältä.

Muutama jumppa kaipaa ovivalvojaa! Olisitko se Sinä? Lisätietoja täältä!

Aikuisten ryhmäliikuntakalenteri on valmis!

Toimiston aukioloajat täältä

Jumppien hinnat täältä

Peruutukset ja muutokset täältä

 

Tervetuloa mukaan liikkumaan kanssamme! JoenVoLin aikuisjaosto tarjoaa monipuolista, laadukasta ja edullista ryhmäliikuntaa aikuisille Joensuun alueella, lähellä sinua! Tarjonnastamme löytyy mm. kahvakuulaa, tanssijumppaa, kehonhuoltoa, aikuisten telinevoimistelua sekä erityisesti ikäihmisille suunnattuja tunteja. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse, vaan tunnille voi helposti tulla kesken kaudenkin! Tule rohkeasti mukaan!

Ryhmäliikuntatunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, tule vain paikalle ja näytä JoenVoLin kausikortti/10X-kortti tai maksa 5 € käteiskertamaksu ovivalvojalle ja tule mukaan! Ostamalla superedullisen kausikortin jäsenmaksuineen olet tervetullut kaikille ryhmäliikuntatunneille, ilman rajoituksia! Kuitenkin näin poikkeusaikana (syksyllä 2020), joudumme rajoittamaan osallistujien määrää turvallisuussyistä.

Liikuntakalenterimme on jaettu syys- ja kevätkauteen. Jumppia ei järjestetä yleisinä juhlapyhinä eikä koulujen loma-aikoina, ellei toisin ilmoiteta. Liikunnan iloa ja eloa!

Kesäjumpat järjestetään yhteistyössä SYKETTÄ-korkeakoululiikunnan kanssa. Kausikortti ei ole voimassa kesäjumpilla.