Aikuisten ryhmäliikunta

 

Ajankohtaista

To 22.8. aikuisten telinevoimistelu klo 20.30-21.30 ja su 25.8. klo 10.30-12 Urheilutalon telinesalilla. Kertamaksu 5 € / hlö! 

Viikolla 35 vietämme Voimisteluviikkoa, jolloin kaikki kaupungin saleilla järjestettävät jumpat ovat maksuttomia. Kurkkaa tunnit täältä!

Ovivalvojen rekrytointi jatkuu! Tulisitko Sinä ovivalvojaksemme? Lisätietoja täältä!

 

Tervetuloa mukaan liikkumaan! JoenVoLin aikuisjaosto tarjoaa monipuolista, laadukasta ja edullista ryhmäliikuntaa aikuisille Joensuun alueella, lähellä sinua! Tarjonnastamme löytyy mm. kahvakuulaa, tanssijumppaa, kehonhuoltoa, aikuisten telinevoimistelua sekä erityisesti ikäihmisille suunnattuja tunteja. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse, vaan tunnille voi helposti tulla kesken kaudenkin!

Ryhmäliikuntatunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan pelkkä kausikortin näyttäminen, 5 € käteiskertamaksun maksaminen tai kymppikortin näyttäminen ovivalvojalle riittää. Lunastamalla kausikortin jäsenmaksuineen olet tervetullut kaikille ryhmäliikuntatunneille, ilman rajoituksia!

Liikuntakalenterimme on jaettu syys- ja kevätkauteen. Jumppia ei järjestetä yleisinä juhlapyhinä eikä koulujen loma-aikoina, ellei toisin ilmoiteta. Liikunnan iloa ja eloa!

Kesäjumpat järjestetään yhteistyössä SYKETTÄ-korkeakoululiikunnan kanssa. Kausikortti ei ole voimassa kesäjumpilla.