Aikuisten ryhmäliikunta

 

Ajankohtaista

Huomio tatamilla jumppaajat! Urheilutalon tatameilla on suositus, että jumppaajat eivät käyttäisi kenkiä. Tatamilla saa liikkua paljain jaloin, sukat jalassa tai jumppatossuilla. Jos kuitenkin tarvitset sisäkengät jumpatessa (poikkeuslupa), niin laitathan ne jalkaasi vasta salin puolella, ettei käytäviltä tai pukuhuoneista kantaudu tatamille kiviä tms. Kiitos!

Kausikorttien myynti toimistolla maanantaisin klo 16-18 ja netissä!

 

Tervetuloa mukaan liikkumaan! JoenVoLi tarjoaa monipuolista, laadukasta ja edullista ryhmäliikuntaa kaiken ikäisille Joensuun lähiliikuntapaikoilla, lähellä sinua! Tarjonnastamme löytyy tehotreeniä, tanssijumppaa, kehonhuoltoa, aikuisten telinevoimistelua sekä ikäihmisille suunnattuja tunteja.

Ryhmäliikuntatunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan pelkkä kausikortin näyttäminen tai kertamaksun maksaminen ovivalvojalle riittää. Lunastamalla kausikortin jäsenmaksuineen olet tervetullut kaikille ryhmäliikuntatunneille!

Liikuntakalenterimme on jaettu syys- ja kevätkauteen. Jumppia ei järjestetä yleisinä juhlapyhinä eikä koulujen loma-aikoina, ellei toisin ilmoiteta. Liikunnan iloa!