Ohjaajat

Anssi Jalovaara, Puheenjohtaja
Anssi ohjaa miesten Ukkojumppaa ja IkiUkkoja sekä tuurailee melkein mitä tuntia vaan!

 

Hanna Hirvonen

Hanna on ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja kuuden vuoden ajan. Hän rakastaa liikuntaa eri muodoissa, mutta lähimpänä sydäntä ovat kovatehoiset treenit ja vauhdikkaat tunnit, joissa hiki virtaa ja kaikilla on hauskaa.

Heidi Pennanen, tiedottaja
Heidi on terveysliikunnan ohjaaja. Sittemmin Heidi kouluttautui Asahin® C-tason ohjaajaksi. Uusin ammattitutkinto Heidillä on ISLO:lta valmistuttuaan liikunnan ammattilaiseksi keväällä 2019. Heidillä on ohjauksessa vakavan rento tyyli pilke silmäkulmassa ;)  "Ihanaa on liikkua hyvässä seurassa! Tuu mukaan!" 

Helinä Väisänen

Helinä on Liikunnanohjaaja (AMK) ja aloitti ohjaajanhommat JoenVoLilla vuonna 2012. Helinältä taittuu tunti kuin tunti, mutta lemppariksi hän mainitsee Zumban! "Miun tunnilla pääsee heittäytymään ja pitämään hauskaa monipuolisen musiikin tahdissa!"

Inkeri Tiitinen
Inkeri on liikunnan ja hyvinvoinnin moniottelija sekä perheiden personal trainer. Koulutukset ulottuvat lasten liikunnan ammattitutkinnosta filosofian yliopisto-opintoihin ja personal trainerista kuntosaliohjaajaan ja hyvinvointivalmentajaan. Tärkeintä Inkerille liikuttajana on liikunnan tuoma kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ilo!

Jenni Pääkkönen
Jenni on ohjannut monipuolisesti erilaisia ryhmäliikuntatunteja jo edelliseltä vuosituhannelta saakka. Koulutukseltaan hän on urheiluhieroja ja lähihoitaja. Vuosien varrella Jenni on kouluttautunut monipuolisesti ryhmäliikunnan ohjaukseen. Hän pitää erityisesti siitä, että saa välittää ihmisille hyvää oloa ja mieltä liikunnan avulla, koska mikään ei korvaa liikunnan positiivisia vaikutuksia ja hyvän olon tunnetta keholle ja mielelle. "Tervetuloa uudet ja vanhat tutut kanssani liikkumaan!"

Riina Murtonen
Riina on Tanhuvaaran urheiluopistosta valmistunut liikuntaneuvoja ja tuleva fysioterapeutti. Liikunta on aina kuulunut isona osana Riinan elämään, tärkeimpänä lajina lentopallo, jonka parissa vierähti yli kymmenen vuotta. Ohjaushommat Riina on aloittanut lasten parissa ja myöhemmin siirtynyt ohjaamaan aikuisille monipuolisesti eri ryhmäliikuntatunteja. Uusimpana aluevaltauksena jumpparintamalla on Lavis®, johon Riina kävi ohjaajakoulutuksen keväällä 2018. ”Lavis on vienyt minut täysin mukanaan, tulethan sinäkin kokeilemaan”.

Sinikka P.
Sinikka on koulutukseltaan liikunnanopettaja, ja valtaosa työvuosista kului yläasteikäisten kanssa. Hän on ohjannut JoenVoLilla lasten, nuorten ja perheliikunnan ryhmiä. 80-luvun lopulla hän aloitti aikuisten jumpparyhmän ohjaajana, mutta hyvin pian kiinnostus vei lasten liikunnan puolelle sekä joukkuevoimisteluun. Sinikka ohjaa IkiVirkeiden jumpparyhmää ja Tanssilisen voimistelun alkeita aikuisille. "Kaikki ovat tervetulleita tunneilleni!"

Siru Niemeläinen, sihteeri
Siru on tuleva fysioterapeutti, joka on käynyt paljon erilaisia ryhmäliikunnan koulutuksia. Ohjaushommien lisäksi hän on pelannut ikänsä jalkapalloa ja myöskin valmentaa palloilun puolella nuoria. Hän on hyvin motivoitunut urheilijana, ja haluaa jatkuvasti kehittää itseään ja nähdä tuloksia. Tämä näkyy myös vahvasti hänen tunneillansa, joilla on tärkeintä liikkua hymyssä suin eikä otsa rypyssä! "Toivon, että löydätte treenatessa kanssani saman onnen ja voiman tunteen kuin minä lenkkipolulla tai jumppasalissa! Minua saa tulla nykäisemään hihasta, neuvon ja juttelen mielelläni sekä otan palautetta vastaan, näin kehityn itsekin!" -Siru

Tiina Kettunen

Tiina on personal trainer, äitiysliikunnan ohjaaja ryhmäliikunnan - ja tanssinohjaaja. Monenlaista tanssitaustaa löytyy jo ala-asteelta saakka sekä tanssinohjaajana olen toiminut vuodesta 2012 saakka. Tärkeintä tunneilla on tanssin ja liikunnan ilo!