Ohjaajat

Tiina Kettunen Tiina on personal trainer, äitiysliikunnan ohjaaja ryhmäliikunnan - ja tanssinohjaaja. Monenlaista tanssitaustaa löytyy jo ala-asteelta saakka sekä tanssinohjaajana olen toiminut vuodesta 2012 saakka. Tärkeintä tunneilla on liikunnan ilo!
Sinikka Piirainen Sinikka on ollut seuran jumppahommissa mukana jo vuodesta 1988 ja on koulutukseltaan liikunnanopettaja. Sinikka ohjaa Tanssillista voimistelua ja IkiVirkeiden ryhmää sekä tuuraa tarvittaessa muitakin tunteja. "Tavoitteenani on, että ihmisille tulee hyvä olo ja mieli liikunnan kautta. Tule sinäkin kokeilemaan!"
Minna Kummunmäki Minna on uusi JoenVoLin ohjaaja ja hän ohjaa niin Yin joogaa. Minna on jooga-ohjaajan lisäksi Mindfulness- sekä äänimaljaohjaaja ja hän käyttää kaikkien osa-alueiden osaamistaan tunneilla."Olen tunneilla sinua varten. Tervetuloa pysähtymään, irtaantumaan, keskittymään itseesi ja tunnin harjoitteeseen."
Anssi Jalovaara, puheenjohtaja Anssi ohjaa miesten Ukkojumppaa ja Ukkojen AamuReipasta ja tuurailee melkein mitä tuntia vaan!
Marianne
Marja