Ohjaajat

Sara Nousiainen Sara ohjaa Hiit+Corea, RVP:tä ja NiskaHartiaSelkä-tuntia sekä tarvittaessa tuuraa muitakin tunteja. "Näytän tunneilla erilaisia liikevaihtoehtoja, joten jokainen voi liikkua oman fiiliksen ja tyylin mukaan. Toivon, että tunneillani pääset nauttimaan liikkumisesta ja treenin aikaansaamasta hyvästä olosta.!"
Heidi Pennanen, tiedottaja Heidi on terveysliikunnan ohjaaja. Uusin ammattitutkinto Heidillä on ISLO:lta valmistuttuaan liikunnan ammattilaiseksi keväällä 2019. Heidillä on ohjauksessa vakavan rento tyyli ja pieni pilke silmäkulmassa ;) "Ihanaa on liikkua hyvässä seurassa! Tuu mukaan!"
Tiina Kettunen Tiina on personal trainer, äitiysliikunnan ohjaaja ryhmäliikunnan - ja tanssinohjaaja. Monenlaista tanssitaustaa löytyy jo ala-asteelta saakka sekä tanssinohjaajana olen toiminut vuodesta 2012 saakka. Tärkeintä tunneilla on tanssin ja liikunnan ilo!
Sinikka Piirainen Sinikka on ollut seuran jumppahommissa mukana jo vuodesta 1988 ja on koulutukseltaan liikunnanopettaja. Sinikka ohjaa Tanssillista voimistelua ja IkiVirkeiden ryhmää sekä tuuraa tarvittaessa muitakin tunteja. "Tavoitteenani on, että ihmisille tulee hyvä olo ja mieli liikunnan kautta. Tule sinäkin kokeilemaan!"
Helena Tanskanen Helena on liikunnanohjaaja ja hermoratahieroja. JoenVoLilla Helena ohjaa pilatesta, mutta repertuaariin kuuluvat myös kaikenlaiset kokovartaloa kehittävät, vahvistavat ja huoltavat lajit. Helena aloitti ohjaukset 1993 naisten jumpparyhmässä ihan harrastusmielessä, mutta homma vei mukanaan niin, että hän kävi koulutuksen ryhmienohjaukseen. Vuosien varrelle mahtuu paljon syventäviä lisäkoulutuksia ja uusia trendejä. Myöhemmin Helena kouluttautui erityisryhmien liikunnanohjaajaksi ja suoritti aikuisliikunnan ammattitutkinnon. "Liikutaan ja pysytään kunnossa! Iloisia liikuntahetkiä kaikille!"
Neea Kemppainen Neea on uusi tulokas Joensuussa ja ohjaa DanceHitMixiä sekä tuurailee muitakin tunteja. Neea on harrastanut tanssia lapsesta asti ja kilpaillut monissa tanssikilpailuissa. "Annan tunneillani sopivasti haastetta ha kannustan rohkeasti ylittämään omia rajoja. Tarkoituksena on pitää hauskaa, hikoilla ja heittäytyä tanssin vietäväksi".
Minna Kummunmäki Minna on uusi JoenVoLin ohjaaja ja hän ohjaa niin Yin joogaa kuin hathajoogaakin. Minna on jooga-ohjaajan lisäksi Mindfulness- sekä äänimaljaohjaaja ja hän käyttää kaikkien osa-alueiden osaamistaan tunneilla."Olen tunneilla sinua varten. Tervetuloa pysähtymään, irtaantumaan, keskittymään itseesi ja tunnin harjoitteeseen."
Sari Kokkonen Sari ohjaa tiistaisin Asahi-tuntia Urheilutalon tatamilla. Sari on hieroja ja Kalevalainen jäsenkorjaaja sekä Asahi- ja FasciaMethod-ohjaaja. Asahi on lempeää liikuntaa, jossa parantuu tasapaino, ryhti, keskittyminen ja samalla hoidetaan niveliä sekä avataan kehoa. "Ohjaajana tykkään viipyä yksityiskohdissa ja viilata Asahin periaatteiden kanssa, mutta välillä humputellaan ja tehdään Asahia rennommin eri variaatioiden parissa."
Anssi Jalovaara, puheenjohtaja Anssi ohjaa miesten Ukkojumppaa ja Ukkojen AamuReipasta ja tuurailee melkein mitä tuntia vaan!