Ohjaajat

Heidi Pennanen Moi, olen Heidi ja toivotan kaikki tervetulleiksi tunneillemme! Ohjaustaustaa minulta löytyy reilun 10 vuoden ajalta ja odotan innolla, että päästään porukalla taas liikkumaan.
Sinikka Piirainen Sinikka on ollut seuran jumppahommissa mukana jo vuodesta 1988 ja on koulutukseltaan liikunnanopettaja. Sinikka ohjaa Tanssillista voimistelua ja IkiVirkeiden ryhmää sekä tuuraa tarvittaessa muitakin tunteja. "Tavoitteenani on, että ihmisille tulee hyvä olo ja mieli liikunnan kautta. Tule sinäkin kokeilemaan!"
Minna Kummunmäki Minna ohjaa niin Yin joogaa. Minna on jooga-ohjaajan lisäksi Mindfulness- sekä äänimaljaohjaaja ja hän käyttää kaikkien osa-alueiden osaamistaan tunneilla."Olen tunneilla sinua varten. Tervetuloa pysähtymään, irtaantumaan, keskittymään itseesi ja tunnin harjoitteeseen."
Anssi Jalovaara Anssi ohjaa miesten Ukkojumppaa, sekä tehokkaita jumppia raskaan rock-musiikin tahdissa sekä tuurailee melkein mitä tuntia vaan!
Elvira Nikkonen Energinen Elivra ohjaa mukaansatempaavat zumba- ja venyttely-tunnit keskiviikkoisin. Hän on ohjannut pitkään Kuopiossa sekä vauhdikkaita että kehoa huoltavia tunteja
Laila Uski Olen ollut seuran jäsen vuodesta 1976. Aloitin harrastaja, mutta eläköityäni toimin erilaisissa vapaaehtoistehtävissä mm. seuran puheenjohtajana. Sittemmin kouluttauduin suomalaisen Asahi terveysliikunnan ohjaajaksi. Asahin perusajatus on edistää ihmisen terveyden , toimintakyvyn ja hyvinvoinnin säilymistä mahdollisimman pitkään. Asahi on pehmeää liikuntaa ja sopii kaikille!
Riikka Johanna Tervetuloa tanssimaan kanssani! Olen opettanut itämaista tanssia reilut 15 vuotta, ja suorittanut siinä sivussa myös hierojan, liikkuvuusvalmentajan sekä meditaatio-ohjaajan koulutukset. Sekä kehon että mielen hyvinvoinnin edistäminen on minulle sydämen asia, ja tunneillani keskitytään nauttimaan liikkeen ilosta lempeällä otteella!
Mari-Ann Nykänen Aina pirteä Mari-Ann ohjaa perjantain kahvakuulatunnin. Mari-Ann on myös Joensuun kaupungin hikoiluagentti!
Marita Tiili Maritalla on pitkä tanssikokemus ja hän ohjaa innostavia lavis-tunteja torstaisin. Maritalla on myös hiljaisuuden joogan ohjaajan pätevyys.