Ohjaajat

Anssi Jalovaara, Puheenjohtaja
Anssi ohjaa torstaisin pidettävää Ukkojumppaa ja tuurailee melkein mitä tuntia vaan!

 

Emma Karjalainen, Varapuheenjohtaja
Emma opiskelee aineenopettajaksi. Hän on pienestä tytöstä asti harrastanut nykytanssia, ja edelleenkin kyseinen tanssilaji on lähellä sydäntä. Muutama vuosi sitten Emma tutustui ja samalla rakastui Zumbaan ja kesällä 2016 kävi zumbaohjaaja-koulutuksessa. "Zumbatunneillani pidetään hauskaa, tanssitaan ja hikoillaan!" -Emma

 

Siru Niemeläinen, sihteeri
Siru on tuleva fysioterapeutti, joka on käynyt paljon erilaisia ryhmäliikunnan koulutuksia. Ohjaushommien lisäksi hän on pelannut ikänsä jalkapalloa ja myöskin valmentaa palloilun puolella nuoria. Hän on hyvin motivoitunut urheilijana, ja haluaa jatkuvasti kehittää itseään ja nähdä tuloksia. Tämä näkyy myös vahvasti hänen tunneillansa, joilla on tärkeintä liikkua hymyssä suin eikä otsa rypyssä! "Toivon, että löydätte treenatessa kanssani saman onnen ja voiman tunteen kuin minä lenkkipolulla tai jumppasalissa! Minua saa tulla nykäisemään hihasta, neuvon ja juttelen mielelläni sekä otan palautetta vastaan, näin kehityn itsekin!" -Siru

 

Heidi Pennanen, tiedottaja
Heidi on terveysliikunnan ohjaaja ja tuli JoenVoLille ohjaajaksi syksyllä 2016. Sittemmin Heidi kouluttautui Asahin C-tason ohjaajaksi ja syksyllä 2017 alkoi myös Liikunnan ammattitutkinnon opinnot ISLOLLA. "Ihanaa päästä taas liikkumaan hyvässä seurassa! Tervetuloa mukaan!" 

 

Jenni Pääkkönen
Jenni on ohjannut monipuolisesti erilaisia ryhmäliikuntatunteja jo edelliseltä vuosituhannelta saakka. Koulutukseltaan hän on urheiluhieroja ja lähihoitaja. Vuosien varrella Jenni on kouluttautunut monipuolisesti ryhmäliikunnan ohjaukseen. Hän pitää erityisesti siitä, että saa välittää ihmisille hyvää oloa ja mieltä liikunnan avulla, koska mikään ei korvaa liikunnan positiivisia vaikutuksia ja hyvän olon tunnetta keholle ja mielelle. "Tervetuloa uudet ja vanhat tutut kanssani liikkumaan!"

 

Inkeri Tiitinen
Inkeri on liikunnan ja hyvinvoinnin moniottelija sekä perheiden personal trainer. Koulutukset ulottuvat lasten liikunnan ammattitutkinnosta filosofian yliopisto-opintoihin ja personal trainerista kuntosaliohjaajaan ja hyvinvointivalmentajaan. Tärkeintä Inkerille liikuttajana on liikunnan tuoma kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ilo!

 

Sinikka P.
Sinikka on koulutukseltaan liikunnanopettaja, ja valtaosa työvuosista kului yläasteikäisten kanssa. Hän on ohjannut JoenVoLilla lasten, nuorten ja perheliikunnan ryhmiä. 80-luvun lopulla hän aloitti aikuisten jumpparyhmän ohjaajana, mutta hyvin pian kiinnostus vei lasten liikunnan puolelle sekä joukkuevoimisteluun. Sinikka ohjaa IkiVirkeiden jumpparyhmää, johon kaikki ovat tervetulleita!

 

Helinä Väisänen

Riina Murtonen