Lapset ja nuoret

Kuva: Mai Mönkkönen

 

Harrasteryhmät jatkavat taas harjoittelua 4.12. alkaen normaalisti viikon 52 loppuun saakka (20.12. saakka)

 

Lasten ja nuorten jaosto tarjoaa voimistelun harraste- ja kilpatoimintaa. Jaostossa lapsi saa harrastuksen, joka innostaa liikkumaan ja antaa hyvät pohjat tuleville liikuntalajeille. Jaosto tarjoaa kilpatoimintaa tanssillisen sekä joukkuevoimistelun puolella.

Liikuntaryhmien tavoitteena on tukea lapsen ja nuoren kokonaiskehitystä, antaa heille onnistumisen riemua, kannustaa liikunnalliseen toimintaan ja vastuunottamiseen toinen toisestaan ”me” –hengessä. Jokaisessa ryhmässä tehdään yhteiset pelisäännöt, joita jokainen ryhmän jäsen on sitoutunut noudattamaan.

Seuramme kaikki ohjaajat ovat kouluttautuneita. Tällä takaamme jokaiselle urheilijalle turvalliset harrastusmahdollisuudet oman ikänsä ja tasonsa mukaisesti. Seurallamme on myös käytössä lapsiryhmien ohjaajille tarkoitetut välinekassit monipuolistamaan tuntien sisältöä.

Joensuun Voimistelu ja Liikunta on tähtiseura. JoenVoLi on saanut opetus- ja kulttuuriministeriöltä seuratoiminnan kehittämistukea (seuratuki) "Yhteistyöllä laadukasta voimistelua!" -hankkeelleen 2019-2021.

 

Palaute ja yhteydenotot: joenvoli_lanu@hotmail.com

 

Seuraathan meitä myös facebookissa ja instagramissa:

Joenvoli Voimistelu

@joenvoli_lanu