Ilmoittautuminen

 • Telinevoimistelujaoston ja Lasten ja Nuorten jaoston syksyn 2020 harrasteryhmien ilmoittautuminen aukeaa:

  Ennakkoilmoittautuminen (jo keväällä 2020 harrastaneille) 10.8.2020 klo: 8:00

  Ilmoittautuminen kaikille harrasteryhmäläisille (uudet voimistelijat sekä ryhmävaihdokset) 13.8.2020 klo: 8:00

 • Ennen voimistelemaan tuloa on voimistelija ilmoitettava netin kautta ryhmään. Valmentaja saa näin voimistelijan tiedot käyttöönsä.

 • Alaikäisen voimistelijan ilmoittautumisen tekee aina huoltaja voimistelijan ylikäyttäjänä. HUOM! Elokuusta 2020 lähtien alaikäisen voi ilmoittaa ainoastaan täysi-ikäinen ylikäyttäjä.

 • Jos olet ilmoittamassa voimistelijaa, joka ei ole aiemmin voimistellut seurassamme, voit tehdä vanhemman (ylikäyttäjä) ja lapsen (alikäyttäjä) rekisteröitymisen jo ennen ryhmiin ilmoittautumisen alkamista. Näin itse ilmoittautuminen käy nopeammin.

 • Jos olet jo aikaisempina vuosina rekisteröitynyt järjestelmään, sinun ei tarvitse rekisteröityä uudelleen (ohje ylikäyttäjän tarkistamiseen sivun alareunassa). Kirjaudu sisään käyttämällä sähköpostiisi lähetettyä käyttäjätunnusta ja salasanaa. Jos olet unohtanut tunnuksesi, ota yhteyttä joenvoli_lanu@hotmail.com

 • Ilmoittautuminen ja ilmoittautuessa tuleva kausimaksu on sitova. Pelkkä oma ilmoittautumisen peruuttaminen järjestelmästä ei riitä, koska se ei poista ilmoittautumisen yhteydessä luotuja laskuja. Ilmoittautumisen peruutus tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen: joenvoli_lanu@hotmail.com

 • Huomaa, että nettijärjestelmä muodostaa ilmoittautumisen yhteydessä ko. ryhmän laskun, joka tulee automaattisesti myös rekisterissä olevaan sähköpostiin (tarkista roskapostikansio). Erillistä paperilaskua ei lähetetä.

Ilmoittautumisohjeet

 1. Mene jäsentietorekisterin sivulle

 2. Kirjoita valkoiseen ruutuun Joensuun Voimistelu ja Liikunta ja kun se tulee näkyviin turkoosille pohjalle, valitse Go.

 3. Uusi jäsen: valitse REKISTERÖITYMINEN sivun vasemmasta laidasta.

 4. Täytä avautuva jäsentietolomake ja rekisteröidy. (Alle 18-vuotiailla huoltajan tiedoilla). Tämän jälkeen rekisteröi lapsesi alikäyttäjäksesi (ks. ohje alla).

 5. Saat samalle sivulle ja sähköpostiisi näkyviin käyttäjätunnuksen ja salasanan sisäänkirjautumista varten.

 Kirjautuminen jäsentietojärjestelmään

 1. Vanha jäsen: valitse KIRJAUTUMINEN sivun vasemmasta laidasta.

 2. Kirjaudu sisään saamillasi tunnuksilla ja salasanalla.

 3. Valitse RYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN sivun vasemmasta laidasta. Tarkista, että ilmoitettavan henkilön kohdalla on oikea nimi.

 4. Valitse ryhmä, johon haluat itsesi/lapsesi ilmoittaa.

 5.  Jatka seuraavaan vaiheeseen.

 6. Laskun hyväksyminen sivun oikeasta alareunasta.

Voimistelijan lisääminen (ali)käyttäjäksi: koskee alle 18-vuotiaiden ilmoittautumista!

 • Valitse vasemman reunan valikosta Omat tiedot.

 • Klikkaa linkkiä Uuden alikäyttäjän rekisteröinti (oikeassa reunassa).

 • Huom! Laita myös voimistelijan sähköpostiosoitekohtaan oma (vanhemman) osoitteesi, muuten sähköpostit aikataulumuutoksista ym. tiedotteista menee lapsen osoitteeseen.

Voimistelijan ilmoittaminen ryhmään

 • Valitse vasemmasta valikosta Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen. Valitse voimistelijan nimi käyttäjäksi, joka halutaan ilmoittaa ryhmiin (kohdasta valitse toinen käyttäjä). 

 • Valitse ryhmä, johon voimistelijan ilmoitat ja toimi järjestelmän ohjeiden mukaan. Saat vahvistuksen ilmoittautumisen onnistumisesta ja laskun sähköpostiisi.

PDF-tiedostoYlikayttajan_lisays.pdf (617 kB)
Ylikäyttäjän / alikäyttäjän lisäämisohje