Telinejaosto

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

JoenVoLin telinevoimistelujaosto on keväällä 2001 toimintansa aloittanut, seuran alaisena varsin itsenäisesti toimiva, nykyisin yli 400 voimistelijan vireä jaosto. Jaoston toimintafilosofiana on tarjota jokaiselle mukaantulevalle voimistelijalle mielekästä, mukavaa harrastamista oman tason ja tavoitteiden mukaan.

Telinevoimistelujaosto tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa telinevoimistelua, Teamgymiä, kilpa-aerobiciä sekä cheerleadingiä  niin harrastus- kuin kilpatasolla. Tutustu lajeihin lisää ryhmien esittelyistä ja tule kokeilemaan!

JoenVoLi on saanut opetus- ja kulttuuriministeriöltä seuratoiminnan kehittämistukea (seuratuki) "Yhteistyöllä laadukasta voimistelua!" -hankkeelleen 2019-2021.

 

Palaute ja yhteydenotot: joenvoli_telinevoimistelu@hotmail.com

Sähköposteja tulee seuralle ajoittain runsaasti. Kiireellisissä asioissa pyrimme vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian 1-2 vuorokauden sisällä. Kiireettömiin viesteihin vastaamme viiden arkipäivän sisällä.

 

 

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.