Joensuun Voimistelu ja Liikunta ry

Seuramme on perustettu vuonna 1919 nimellä Joensuun Naisvoimistelijat ry (JoNV). Vuonna 2000 seuran nimeksi muutettiin Joensuun Voimistelu ja Liikunta ry (JoenVoLi). Olemme toimineet Joensuussa jo lähes 100 vuotta. Seuramme mottoina ovat alusta lähtien olleet "Terve sielu terveessä ruumiissa" sekä "Liike on elämää, elämä on liikettä". Seuramme perustamisen aikoihin, vuonna 1919, Joensuussa ei ollut erikoisseuroja. Tämän vuoksi seurassamme harrastettiin voimistelun lisäksi monipuolisten ja taitavien ohjaajien avulla myös hiihtoa, pesäpalloa, yleisurheilua, uintia ja retkeilyä.

Seuran tarkoituksena on kehittää ja ylläpitää monipuolista, terveyttä edistävää ja ylläpitävää liikuntaharrastusta, joka on tarkoitettu kaikille liikunnasta kiinnostuneille. Tarjoamme monipuolista voimisteluliikuntaa ja sitä kautta elämäniloa, elämyksiä ja energiaa jäsenillemme lapsille, nuorille ja aikuisille, eri puolella kaupunkia. JoenVoLin arvoja ovat vapaaehtoisuus, ihmisläheisyys, yhteisöllisyys ja laadukkuus.

Seuramme toiminta on suunniteltu ennen kaikkea harrastajia varten, hyödyntäen erilaisia persoonia voimavaroinamme. Aikuisjaosto, lasten ja nuorten jaosto, telinevoimistelujaosto sekä kerhona toimiva Kilta yhdessä johtokunnan kanssa muodostavat seuran, johon on helppo liittyä ja jossa on hyvä toimia.

Saija Miina, puheenjohtaja

Johtokunta

 

 Tehtävä

Nimi

PuheenjohtajaSaija Miina
VarapuheenjohtajaLiisa Joenperä
Aikuisjaoston puheenjohtajaAnssi Jalovaara
Lasten ja nuorten jaoston puheenjohtajaMiia Rouhiainen
Telinevoimistelujaoston puheenjohtajaTerhi Lehikoinen
JäsenEeva Kinanen
JäsenJohanna Laatikainen
JäsenUlla Mikkola
JäsenRiina Murtonen