Talkoolaisilmoittautuminen

Jos vielä ilmoittaudut mukaan talkoisiin, laita viesti: joenvoli.toimisto@gmail.com. Talkooilmoittautumislomake ei ole enää käytössä.

 

Tarvitsemme 100-vuotisjuhlaan joukon talkoolaisia: paikan päälle juhlaan, etu- ja jälkikäteen telineitä roudaamaan sekä leipojia. Jokainen talkoolainen saa palkakseen yhden lipun haluamaansa näytökseen, joko itse käytettäväksi tai toiselle henkilölle annettavaksi.

Talkootehtävät ovat aikuisille. Kahvioon ja siivoustehtäviin voidaan ottaa 12 vuotta täyttäneitä, jos tulevat vanhemman kanssa yhdessä. Täytämme talkoolaisten paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Talkoolaiseksi ilmoittautuminen tulee tehdä 17.4. mennessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Näytöksessä järjestetään myös arpajaiset. Toivomme vanhemmilta arpajaispalkintoja. Ne voi toimittaa lippujen ennakkomyyntien ajankohtana myyjille tai valmentajalle, joka tuo ne Areenalle näytöspäivänä ennen kello 13.30.

Arpajaisten ja kahvion tuotto käytetään näytöskulujen peittämiseksi (Areenan vuokra, valot & äänentoisto, esiintymisasut).

Käytännön ohjeita:

Näytöksessä työskentelevät talkoolaiset saapuvat paikalle Areenan alakerran ovesta ja ilmoittautuvat siellä talkoolaisten ilmoittautumisessa. Myös leivonnaiset tuodaan alakerran talkoolaisilmoittautumiseen. Kaikki talkoolaiset saavat pääsylippunsa talkoolaisilmoittautumisesta.

Leivonnaisia tuovat saapuvat katsomaan näytöstä ulkokautta Areenan yläkerroksen ovesta, jossa on lippujen myynti & tarkastus. Yläkerran ovet avautuvat kello 15 ensimmäiseen näytökseen ja kello 17.45 toiseen näytökseen. Näytösten välillä Areena tyhjennetään katsojista.

Kahvioon tarvitaan erilaisia leivonnaisia, esimerkiksi mokkapaloja, pizzaa, pullaa, munkkeja, jne. Yhteen pääsylippuun oikeuttava määrä on noin yksi pellillinen mokkapaloja. Suosittelemme, että kaikki leivonnaiset olisivat vähälaktoosisia tai laktoosittomia. Pellille leivotut tuotteet toivomme leikkaamattomina, jotta saamme eri leipojien tuotteista samankokoisia paloja. Merkitse leivonnaisiin selkeästi, ovatko ne vähälaktoosia, laktoosittomia, gluteenittomia ja kasvisvaihtoehto. Merkitse leivoinnaisten astiaan nimesi, jotta saat sen näytöksen jälkeen helposti takaisin. Leivonnaisia voi tuoda Areenalle kello 13 lähtien (vastaanottopiste avautuu samaan aikaan kuin ensimmäiset voimistelijat saapuvat Areenalle).

 

Olemme kaikkiin talkoolaiseksi ilmoittautuneisiin yhteydessä hieman ennen näytöstä ja ilmoitamme talkoolaistiimin yhteyshenkilön ja tarkempia tietoja tehtävästä.

Ilmoitathan, kumpaan näytökseen haluat pääsylipun. Paikkoja on rajoitettu määrä ja otamme huomioon lipunmyynnissä talkoolaisille varatut paikat.

Tässä kerättyjä henkilötietoja käytetään ainoastaan 100-vuotisjuhlien talkoolaisjärjestelyihin ja -viestintään ja hävitetään heti näytöksen jälkeen.