JoenVoLin lasten ja nuorten toiminta yhdistetään Joensuun Katajan voimistelujaoston kanssa

16.6.2021

Kaikki lasten ja nuorten voimistelu löytyy Joensuun Katajan voimistelujaoston alta.

JoenVoLi ja Joensuun Kataja ovat päättäneet yhdistää lasten ja nuorten voimistelutoiminnan Joensuun Katajan voimistelujaostoon. Kataja teki yhdistämispäätöksen vuosikokouksessa 9.6.2021 ja JoenVoLi tiistaina 15.6.2021.

Yhdistämisen myötä lähes 800 jäsenen voimistelujaostosta tulee Joensuun Katajan suurin jaosto. Aikuisten ryhmäliikunta ja kiltatoiminta säilyvät JoenVoLissa.

Seurojen johtokuntien edustajat ja päätoimiset työntekijät ovat kuluneen kevään aikana neuvotelleet yhdistymisestä ja sopineet uusista käytänteistä. Keskustelu on sujunut hyvässä hengessä. Yhdessä on pyritty yhdistämään kahden seuran hyvät puolet sekä kehittämään toimintatapoja entistä paremmiksi. Yhdistynyt toiminta alkaa syyskauden 2021 alussa. 

Yhdistyneen toiminnan myötä harrastajan polkua kehitetään entistä monipuolisemmaksi, pyritään tarjoamaan sopiva ryhmä jokaiselle voimistelun harrastajalle ja parannetaan seuratyön hallintoa. Lajitarjontaan kuuluu naisten telinevoimistelu, TeamGym, joukkuevoimistelu, tanssillinen voimistelu ja kilpa-aerobic harraste- ja kilpatasolla sekä cheerleadingin harrasteryhmiä. 

JoenVoLin kevätkokouksessa 15.6. esitetty kalvosarja yhdistymisen syistä ja sen tuomista eduista on alla. Yhdistymisneuvotteluissa sovituista asioista voi lukea täältä.

Lisätietoja: Johtokunnan puheenjohtaja Saija Miina, joenvoli.puheenjohtaja@gmail.com