Kauden 2022-2023 jumppakalenteri on julkaistu!

7.9.2022

Kauden 2022-2023 jumppakalenteri on julkaistu ja löydät sen täältä. (HUOM. Joen yössä jaetussa kalenterissa oli virhe: dynaaminen kehonhuolto on klo 18-19 (ei 19-20) ja kahvakuula pe klo 17-18.

Ohjelmassa on jälleen paljon kiinnostavia jumppia sekä aamupäivisin että iltaisin. Uutuuksina esimerkiksi vire-lavis, itämainen tanssi ja dynaaminen kehonhuolto, katso kuvaukset täältä. Toivotamme tervetulleeksi uudet ohjaajat Riikan ja Ainon, sekä pienen tauon jälkeen JoenVoLin ohjaajaksi palaavat Heidin ja Sirun!

JoenVoLin jumppiin voit osallistua edullisesti kausikortilla, jolloin voi mennä mihin tahansa jumppaan milloin tahansa. Jos jumppaat kausikortilla keskimäärin kaksi kertaa viikossa, jumppakerran hinnaksi jää alle 3 euroa! Tai jos et halua sitoutua koko kauteen, voit käydä jumpissa 7 euron kertamaksulla (1,5 h ukkojumppa 10 €) tai 10-kerran kortilla (60 €). Hinnat ja osto-ohjeet. Kausikorttien osto avautuu maanantaina 22.8. Meille käy myös Smartum, SmartumPay, ePassi ja Eazybreak.

Jumpillemme ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tule valitsemaasi jumppaan ja näytä kausikortti tai 10-kerran kortti ovivalvojalle tai maksa hänelle kertamaksu.

Kauden aikana tulee väistämättä ohjajamuutoksia ja joidenkin jumppien peruutuksia esim. saliperuutuksen tai ohjaajan poissaolon takia. Niistä tiedotamme somessa ja tällä sivulla.