Kevään 2023 jumppakalenteri on julkaistu

27.12.2022

Kevään2023 jumppakalenteri on julkaistu ja löydät sen täältä. 

Ohjelmassa on  paljon kiinnostavia jumppia sekä aamupäivisin että iltaisin. Uutuuksina zumba ja venyttely keskiviikkona Rantakylän normaalikoulun salissa. Toivotamme tervetulleeksi uuden ohjaajan Elviran! Kiitämme Ainoa syksyn loistavasta dynaamisen kehonhuollon tunnista ja toivotamme hänelle onnea uusiin ympyröihin maailmalla!

Huomaathan myös, että maanantain itämainen tanssi ja tiistain tehotreeni ovat siirtyneet Tulliportinkadun koulun saliin. Liikuntapaikkojen osoitteet

JoenVoLin jumppiin voit osallistua edullisesti kausikortilla, jolloin voi mennä mihin tahansa jumppaan milloin tahansa. Jos jumppaat kausikortilla keskimäärin kaksi kertaa viikossa, jumppakerran hinnaksi jää alle 3 euroa! Tai jos et halua sitoutua koko kauteen, voit käydä jumpissa 7 euron kertamaksulla (1,5 h ukkojumppa 10 €) tai 10-kerran kortilla (60 €). Hinnat ja osto-ohjeet.  Meille käy myös Smartum, SmartumPay, ePassi, Edenred ja Eazybreak.

Jumpillemme ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tule valitsemaasi jumppaan ja näytä kausikortti tai 10-kerran kortti ovivalvojalle tai maksa hänelle kertamaksu.

Kauden aikana tulee väistämättä ohjajamuutoksia ja joidenkin jumppien peruutuksia esim. saliperuutuksen tai ohjaajan poissaolon takia. Niistä tiedotamme somessa ja tällä sivulla.