Maaliskuun jäsenkirje 27.2.2023

27.2.2023

Hei,

Tällä viikolla vielä jumpataan normaaliin tahtiin, mutta ensi viikolla 6.-12.3. jumpat ovat tauolla talvilomaviikon vuoksi. Nautitaan silloin talvisäästä, hiihdetään tai käydään ihailemassa Laulurinteen Lumipuistoa!

Tällä viikolla maanantain raskaassa jumpassa ja perjantain hiit+coressa on villasukkajumppa, joten ota omat sukat mukaan.

Loppukevään lauantain HappyHourit Länsikadun koululla on myös selvillä. Laita kalenteriin! Lauantaina 18.3. klo 11-12 on Sallan vetämä Hypyistä voimaa. Hien pintaan nostattava, kehonpainolla tehtävä koko vartalon lihaskuntotunti. Sisältää runsaasti hyppyjä, mutta tunnilla ollaan myös lattiatasossa, joten otathan oman jumppamaton mukaan. Salla jatkaa klo 12-13 Liikkuvuus ja kehonhuolto –tunnilla.

Lauantaina 15.4. klo 11-12 on Sinikan vetämä keskivartalotreeni kepin kanssa. Keskivartalotreeni on sykettä nostava tunti. Pakara-, vatsa- ja selkätreeniä + loppuvenyttely, välineenä keppi (ei tarvitse tuoda omaa). Noin puolet tunnista ollaan lattiatasolla, joten ota oma jumppamatto mukaan. Kello 12-13 on Asahi, ohjaajana Laila. Asahissa liikkeet ovat pehmeitä ja ne tehdään hengityksen kannattelemana seisaallaan. Liikkeet on suunniteltu tarkoituksella yksinkertaisiksi, jotta jokainen voisi alkaa harjoittaa niitä heti. Tunnilla ei käydä lattiatasossa.

JoenVoLin tuulitakkien ja T-paitojen tilauspäivää on myöhästetty, sillä sovitustakkeja ei saatu ajoissa AKT:n lakon takia. Nyt sovitustakkeja on toimistolla (Malmikatu 13 D 1, käynti sisäpihan kautta) Ladyfit S, M ja XL sekä unisex M, L, XL ja 2XL. Housuja S, M, L ja XL –koot. Tule sovittamaan keskiviikkona 1.3. klo 11-12 tai maanantaina 6.3. klo 16-17. Tilaus tehdään 7.3., takkien toimitus 9.5. (tehdään tilaustyönä seuramme kuviolla).

T-paitojen tiedot ja tilauslomake löytyy täältä: https://www.joenvoli.fi/seura/t-paitatilaus/ Puuvillaisen paidan hinta on 15 € ja teknisen paidan 16 €.

Tuulitakin ja -housujen tiedot ja tilauslomake löytyy täältä: https://www.joenvoli.fi/seura/tuulitakkitilaus/ Ladyfit-takkien koot: S-XXL, unisex XS-7XL, housujen XS-3XL.  Hinnat: tuulitakki 77 €, tuulihousut 49 €.

Terveisin,

JoenVoLin johtokunta