Tule mukaan suunnistamaan, pesäpallopeliin tai ruusupuistojumppaan!

25.5.2022

JoenVoLin kesäjumppien lisäksi tapaamme myös muissa liikunnallisissa merkeissä. Tule ja ota ystäväsikin mukaan! Ilmoittautumisohje alla!

Torstaina 2.6. kello 17 alkaen tutustumme Kalevan Rastin kuntorasteihin. Saijan opastuksella kierrämme kävellen helpohkon noin 3 kilometrin suunnistusreitin Utran harjujen maisemissa. Reitin varrella tutustut karttamerkkeihin ja muihin suunnistuksen perusasioihin, nautit kauniista luonnosta ja hyvästä seurasta. Tapaaminen on Lehmon koulun pihassa (Kylmäojantie 6) suunnistuksen karttojenjakopisteen läheisyydessä. Tunnistat Saijan JoenVoLin takista. Saamme karttamaksun alennuksella 3€/hlö. Tule rohkeasti mukaan, suunnistaminen porukassa on helppoa myös aivan aloittelijoille! Tarvitset vain säänmukaisen asun ja kengät.

Tiistaina 7.6. lähdemme katsomaan JoMan naisten ja Seinäjoen Maila-Jussien pesäpallopeliä Joensuun Bolt stadionilla. Tapaaminen on kello 17.30 stadionin pääporttien edessä Mehtimäellä. Ennen peliä on lyhyt perehdytys nykyisen huippupesäpallon kuvioista ja asiantuntija on mukana koko pelin ajan. JoMa tarjoaa pelin meidän porukalle, joten tapahtuma on ilmainen.

Keskiviikkona 29.6. kello 10 on rauhallinen ulkojumppa Joensuun ruusupuistossa ja Penttilän kuntoportaiden ympäristössä Sinikan vetämänä. Samalla pääsemme tutustumaan ruusupuiston kukintaan! Tapaaminen on Suursahankadun loppupäässä lähellä kuntoportaiden alkua kello 10. Ulkojumppa on maksuton.

Kaikki nämä kesätapahtumat toteutetaan säässä kuin säässä. Ilmoittauduthan etukäteen joko sähköpostilla joenvoli.toimisto@gmail.com tai tekstiviestillä 050 556 5418, niin tiedämme osallistujamäärän tapahtumaan.