JoenVoLin ohjeet korona-ajan harjoitteluun 1.6.2020 lähtien

20.7.2020

JoenVoLin ohjeet harjoitteluun 1.6.2020 lähtien

Voimistelijan vanhempi, käy nämä ohjeet läpi lapsesi kanssa. Alaikäiset voimistelijat saavat osallistua lähiharjoituksiin vain, jos heidän vanhempansa on antanut siihen luvan.

 1. Noudata valtioneuvoston liikkumis- ja kokousrajoituksia (https://valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta) sekä THL:n ohjeistuksia (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19).
 2. Harjoituksiin ei saa tulla, mikäli sinulla on pieniäkään sairauden oireita.
 3. Valtakunnallisen ohjeistuksen mukaan harjoittelun tulee tapahtua alle 50 hengen ryhmissä, mutta toteutamme harjoitukset tätä pienemmissä ryhmissä.
 4. Voimistelijoiden väliset etäisyydet pyritään säilyttämään vähintään 1-2 metrissä koko harjoitusten ajan. Kontaktia vain niissä harjoituksen osissa, missä se on välttämätöntä
 5. Minimoi pukuhuone- ja wc-tilojen käyttö. Suosittelemme jumppavaatteiden laittamista päälle jo kotona. Myös pukuhuoneessa huolehditaan 1-2 metrin turvaetäisyydestä. Täytäthän vesipullon jo kotona! Ulkovaatteita voi säilyttää omassa kassissa.
 6. Liikuntatiloihin ei saavuta ennen oman harjoitusten alkua. Odota omaa harjoitusvuoroa ulkopuolella. 
 7. Liikuntatiloista poistutaan heti omien harjoitusten päättymisen jälkeen.
 8. Kaikkien osallistujien tulee pestä kädet ennen ja jälkeen harjoitusten kotona. Käytä lisäksi urheilutiloissa olevaa käsien desinfiointiainetta.
 9. Jokaisella on mukana omat varusteet (juomapullo, pyyhe, nenäliinat), joihin kukaan muu ei koske ja joita säilytetään erillään toisistaan.
 10. Jos joudut yskimään tai aivastamaan, yski / aivasta hihaasi tai paitasi sisään. Niistäminen tapahtuu kertakäyttönenäliinaan, joka laitetaan niistämisen jälkeen jätepisteeseen. Pese tai desinfioi kätesi niistämisen jälkeen.
 11. Älä tule liikuntatilaan, mikäli et ole itse tulossa liikkumaan. Pukuhuoneeseen lapsen saattaminen ei ole sallittua.
 12. Jos epäilet covid-19-tartuntaa, toimi THL:n ohjeiden mukaan: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/ohjeita-kansalaisille-koronaviruksesta

Muuta huomioitavaa:

Harjoituksiin ei pidä osallistua, jos vanhempi tai lapsi kokee tartuntariskin itselleen tai perheelle liian suureksi.

Seuran harjoituksiin ei saa osallistua, jos henkilöllä on hengitystieinfektion oireita.

Tietoa seuratoiminnassa mahdollisesti tapahtuvista koronatartunnoista seurataan yhdessä THL:n kanssa.

Jos sinulla on kysyttävää ohjeistuksesta tai JoenVoLin toiminnasta koronaepidemian aikana, voit ottaa yhteyttä ryhmän valmentajaan tai puheenjohtajaan: joenvoli.toimisto (a) gmail.com.

Liitteet