Harrastajan polku

JoenVoLin tunneille ja toimintaan voivat tulla kaikki halukkaat mukaan!

  • Tunneille voi tulla aina kokeilemaan tai silloin tällöin jumppaamaan kertamaksulla (7€) tai ilmaisella kokeiluviikolla 35. Hieman edullisemmin jumppaat 10-kerran kortilla (60€), joka on voimassa vuoden ostopäivästä. Jos jumppaat keskimäärin kerran viikossa tai useammin, edullisemmaksi tulee JoenVoLin kauskortti. Sillä voi osallistua mille tahansa tunnille milloin haluat.
  • Osallistumme erilaisiin tapahtumiin, joihin tarvitsemme talkoolaisia erilaisiin tehtäviin kahvinkeitosta ja narikan hoidosta seuran esittelyyn. Jokainen halukas voi tulla mukaan hänelle sopivaan tapahtumaan. Tapahtumissa tutustuu mukaviin kanssajumppareihin! Ilmoita kiinnostuksesi lomakkeella
  • Tarvitsemme joka vuosi joukon ovivalvojia, jotka avaavat liikuntapaikan oven, tarkistavat kausimaksun tai perivät kertamaksu. Ovivalvojen tehtävästä lisää täällä
  • Seuran johtokuntaan tarvitaan joka vuosi uusia jäseniä. Jos olet kiinnostunut osallistumaan tiiviimmin seuran toimintaa, ota yhteyttä ja kerromme johtokunnan toiminnasta lisää!
  • Voit tulla mukaan JoenVoLin kiltaan, jos olet 25 vuotta täyttänyt ja viisi vuotta johonkin Voimisteluliiton seuraan kuulunut nykyinen tai entinen jäsen. Kilta järjestää retkiä, kursseja ja erilaiset tapahtumia. Toimintaan voi osallistua JoenVoLin jäsenmaksun maksaneet. Lue lisää killan toiminnasta! 
Kyösti (oranssissa paidassa taustalla) korispelissä ukkojumpassa.
Lea (oikean jonon keskimmäisenä) Gymnaestradan näytösohjelman harjoituksissa muiden joenvolilaisten kanssa.

Kahden joenvolilaisen jumpparipolut:

Kyösti: Kävin jumppaamassa vakiojumpparyhmässä, jossa myös yhteisöllisyys kasvoi. Meillä oli yhteisiä kevätpäättäjäisiä ja pikkujouluja. Lähdin mukaan aikuisjaoston johtokuntaan ja sen myötä JoenVoLin johtokunnan jäseneksi. Toimin aikuisjaoston viestintävastaava, olin mukana uudistamassa ohjaajien palkkausmallia, aikuisjaoston varapj ja sihteerinä. Toimin nyt ohjaajien yhteyshenkilö sekä JoenVoLin johtokunnan jäsenenä ja talousvastaavana. Kaiken tämän rinnalla aktiivinen ukkojumppari. Ryhmässä, jossa yhteisöllisyys edelleen on yksi suuri vaikuttaja!

Lea: Aloitin käymään jumpissa työkaverini suosituksesta kertamaksuilla noin 7 vuotta sitten. Koin ne tehotreenijumpat minulle sopiviksi. Tarjontaahan oli hyvin ja löysin useita mieleisiä mm. Asahi, kehonhuolto. Eläkkeelle jäätyäni siirryin aamupäivän jumppiin. Ne sopivat minulle todella hyvin sekä sisällöiltään että sosiaalisena tapahtumina. Sain uusia kavereita ja ystäviä. Olikohan Saija, joka suositteli liittymistä kiltaan. Näin tein ja se täydentää ihanasti JoenVoLin liikunnallista toimintaa. Narikkatoimintaan osallistuminen oli jotenkin itsestäänselvyys. Mirjan ehdotuksesta viime syksystä lähtien olen ollut narikkavastaavana. Auditoinnissa olin mukana kiltalaisten edustajana.
Olen hyvin kiitollinen työkaverilleni, joka alunperin sai minut mukaan. Samoin Saijalle, joka on kertonut toiminnasta ja mahdollisuuksista.