Peruutukset ja muutokset

Perutut tunnit 

Maanantain 27.11. kuntojumppa + kehonhuolto ja keskiviikko 29.11. kuntojumppa Niittylahden koululla on peruttu. Sali on koulun omassa juhlakäytössä. 

Itsenäisyyspäivänä 6.12. kaikki jumpat on peruttu.

Itämaisen tanssin koreografiatunnilla maanantaisin klo 18.30-19.30 on käynyt viimeiset viikot niin vähän osallistujia, että joudumme lopettamaan sen. Pahoittelut!  Maanantain kello 17.30-18.30 itämaisen tanssin tunti jatkuu normaalisti!


Ohjaaja- ja tuntimuutokset

Perjantaina 24.11. klo 17-18 Länsikadun koululla: Strong Nation Hiitin tilalla tehotreeni, sijaistajana Anssi.

11.-15.12. kaikki Länsikadun koulun tunnit siirtyvät Mehtimäkihallin (Motonet-areena) pedagogiseen saliin. Länsikadun sali on koulun joulujuhlakäytössä.


Lisätietoja tuntien sisällöstä 


Ryhmäliikuntatunnit pidetään vuokratuilla liikuntasaleilla, joille voi tulla koulujen juhlista, yo-kirjoituksista tai muista JoenVoLista riippumattomista syistä johtuvia peruutuksia. Seuraamme myös korona-tilannetta ja reagoimme siihen viranomaisten ohjeistusten mukaisesti.

Ryhmäliikuntatunteja ei järjestetä yleisinä juhlapyhinä, eikä koulujen loma-aikoina (syyslomaviikko 42 ja talvilomaviikko 10), ellei toisin ilmoiteta. Pahoittelemme peruutuksia ja mahdollisia muutoksia!