Kausikortin osto/ilmoittautuminen

Voit hankkia kausikortin seuraavilla ohjeilla (sisältää ilmoittautumisen JoenVoLin jäseneksi ja kausikortti toimii jäsenkorttina). Kausikorttien myynti avautuu elokuun puolessa välissä.

 1. Mene sivulle jasentieto.fi
 2. Kirjoita valkoiseen ruutuun Joensuun Voimistelu ja Liikunta ja kun se tulee näkyviin turkoosille pohjalle, valitse Go. TAI: Valitse alasvetovalikosta Joensuun Voimistelu ja Liikunta.
 3. Valitse sivun vasemmasta laidasta "Rekisteröityminen". Jos sinulla on jo ennestään tunnus, siirry kohtaan 6.
 4. Täytä jäsentietolomake ja klikkaa "Rekisteröidy".
 5. Avautuvalle sivulle ja antamaasi sähköpostiosoitteeseen tulee näkyviin käyttäjätunnus ja salasana sisäänkirjautumista varten.
 6. Valitse sivun vasemmasta laidasta "Sisäänkirjautuminen".
 7. Kirjaudu sisään saamillasi tunnuksilla. Aikaisemmin rekisteröitynyt käyttäjä: Käy tarkistamassa kohdasta "Omat tiedot", että yhteystietosi ovat ajankohtaiset.
 8. Valitse sivun vasemmasta laidasta "Ilmoittautuminen".
 9. Valitse haluamasi ryhmä.
 10. Valitse sivun oikeasta alareunasta "Jatka vaiheeseen 2."
 11. Hyväksy ja maksa lasku.
 12. Tulosta maksun kuitti! Kuitissa tulee näkyä sen henkilön nimi, jolle kausikortti on ostettu. Maksukuitin saat vaihdettua kausikortiksi jumpan ovivalvojalta tai JoenVoLin toimistolta sen aukioloaikoina. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi kausikortin lunastamisen yhteydessä.

Kausikortin voi ostaa myös JoenVoLin toimistolta.

Voit maksaa kausikortin myös liikuntaedulla: SmartumPay, ePassi tai Edenred. Ilmoittaudu ja osta silloin kausikortti normaalisti netistä. Tee maksu liikuntaedulla ja laita maksusta sähköposti: joenvoli.toimisto@gmail.com. Näemme tehdyn maksun järjestelmästämme, merkitsemme laskun maksetuksi ja ilmoitamme ovivalvojalle, että sinulle voi antaa kausikortin tai vuositarran. Voit käydä ostamassa kausikortin myös toimistolla.

Lisätietoa

Jäsentietojärjestelmään voi rekisteröityä vain täysi-ikäiset. Huoltajan tulee ilmoittaa alle 18-vuotiaat. Jos järjestelmä ei hyväksy käyttäjätunnustasi, kirjoita käyttäjätunnuksen kenttään nimesi (Etunimi Sukunimi).

Jos ilmoittautumisessa on ongelmia, ota yhteys toimistoomme joenvoli.toimisto(at)gmail.com.

Kausikortilla saat osallistua kaikille jumpillemme ilman rajoitusta


Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät: Kausikorttia lunastaessa tulee esittää alennukseen oikeuttava todistus.

Yritysasiakkaat: Jos työnantajasi maksaa osan kausimaksusta, niin ota korttia noutaessasi mukaan todistus alennuksesta.

Voit käydä ilmoittautumassa aikuisjaoston jäseneksi ja ostamassa kausikortin JoenVoLin toimistolta. Toimistolta voi ostaa myös 10xKortteja.

Elo-syyskuussa 2023 toimisto on avoinna:

* viikolla 35 ja 36:

 • ti 29.8. klo 11.15-13.15 ja ke 30.8. klo 16-18
 • ti 5.9. klo 11.15-13.15 ja ke 6.9. klo 16-18

sekä normaalina päivystysaikana aina tiistaisin klo 16-17.30 .

Osoite: Malmikatu 13 D 1, 80110 Joensuu, käynti sisäpihan kautta

Yhteydenotot sähköpostilla: joenvoli.toimisto(at)gmail.com. Sähköposteja tulee seuralle ajoittain runsaasti. Kiireellisissä asioissa pyrimme vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian 1-2 vuorokauden sisällä. Kiireettömiin viesteihin vastaamme viiden arkipäivän sisällä.