Ota yhteyttä ja anna palautetta!

Joensuun Voimistelu ja Liikunta JoenVoLi ry

Malmikatu 13 D 1 (käynti sisäpihan puolelta)
80110 Joensuu
Kartta
Y-tunnus: 0276874-2
joenvoli.toimisto@gmail.com


Toimiston aukioloajat ja ryhmäliikunnan kausikorttien myynti

Toimisto on avoinna tiistaisin kello 16-17.30. Tällöin on mahdollista ostaa myös aikuisjaoston ryhmäliikunnan kausikortteja ja 10-kortteja. 

Tavoitat meidät sähköpostilla joenvoli.toimisto@gmail.com.


Verkkolaskutus:

Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)

Verkkolaskuosoite: 003702768742

OVT-tunnus: 003702768742

Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Handelsbanken tai Paikallisosuuspankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta: verkkolaskuosoite: 003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH. 

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään laskut ostolaskujen skannauspalveluun. 

Sähköpostiskannauksen osoite: 003702768742@procountor.apix.fi 

Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää laskun lisäksi muita liitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb. Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä- tai hylkäysilmoitus sähköpostilla lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä. 

Paperilaskujen skannauksen osoite: 

Joensuun Voimistelu ja Liikunta JoenVoLi ry (Apix skannauspalvelu) 

PL 16112 

00021 LASKUTUS 

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.


Yhteydenotot

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia. Mielipiteesi ja palautteesi on meille tärkeä! Haluamme jatkuvasti kehittää seuraamme parhaimmaksi ja laadukkaimmaksi seuraksi harrastaa. 

Kilta: liisa.joenpera@gmail.com

Laskutus ja yleiset seuran asiat: joenvoli.toimisto@gmail.com

Puheenjohtaja: joenvoli.puheenjohtaja@gmail.com

Sähköposteja tulee seuralle ajoittain runsaasti. Kiireellisissä asioissa pyrimme vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian 1-2 vuorokauden sisällä. Kiireettömiin viesteihin vastaamme viiden arkipäivän sisällä.

Viesti JoenVoLille:

Yhteydenotto