Ohjaajat

Anssi Jalovaara Anssi ohjaa miesten Ukkojumppaa, sekä tehokkaita jumppia raskaan rock-musiikin tahdissa sekä tuurailee melkein mitä tuntia vaan!
Elvira Nikkonen Energinen Elivra ohjaa mukaansatempaavat zumba- ja venyttely-tunnit keskiviikkoisin. Hän on ohjannut pitkään Kuopiossa sekä vauhdikkaita että kehoa huoltavia tunteja
Jennifer Thomsson Lahdesta Louhiojalle koiranpennun kanssa muuttanut energiapakkaus, joka on liikuttanut ihmisiä koko ikänsä. Räiskyvä luonne ja oman elämänsä duracell-pupu, joka kiipee joka paikkaan ja mielellään vielä glitterkengät jalassa.
Karoliina Korhonen Olen Karoliina, ensimmäisen vuoden fysioterapeuttiopiskelija. Rakastan liikkumista ja tavoitteeni onkin saada ihmiset liikkumaan enemmän! Tervetuloa liikkumaan kanssani!
Laila Uski Olen ollut seuran jäsenenä vuodesta 1976. Aloitin harrastajana, mutta eläköityäni olen ollut mukana seuratoiminnassa erilaisissa tehtävissä mm. puheenjohtajana. Olen kouluttautunut suomalaisen asahi terveysliikunnan ( perustasot 1-3, faskia-, voima ja kunto asahi) ohjaajaksi. Asahin perusajatus on edistää ihmisen toimintakyvyn ja hyvinvoinnin säilymistä mahdollisimman pitkään. Asahi vie mukanaan.
Marita Tiili Maritalla on pitkä tanssikokemus ja hän ohjaa innostavia lavis-tunteja torstaisin. Maritalla on myös hiljaisuuden joogan ohjaajan pätevyys.
Minna Kummunmäki Minna ohjaa niin Yin joogaa. Minna on jooga-ohjaajan lisäksi Mindfulness- sekä äänimaljaohjaaja ja hän käyttää kaikkien osa-alueiden osaamistaan tunneilla."Olen tunneilla sinua varten. Tervetuloa pysähtymään, irtaantumaan, keskittymään itseesi ja tunnin harjoitteeseen."
Riikka Johanna Tervetuloa tanssimaan kanssani! Olen opettanut itämaista tanssia reilut 15 vuotta, ja suorittanut siinä sivussa myös hierojan, liikkuvuusvalmentajan sekä meditaatio-ohjaajan koulutukset. Sekä kehon että mielen hyvinvoinnin edistäminen on minulle sydämen asia, ja tunneillani keskitytään nauttimaan liikkeen ilosta lempeällä otteella!
Salla Ronkainen
Sinikka Piirainen Sinikka on ollut seuran jumppahommissa mukana jo vuodesta 1988 ja on koulutukseltaan liikunnanopettaja. Sinikka ohjaa Tanssillista voimistelua ja IkiVirkeiden ryhmää sekä tuuraa tarvittaessa muitakin tunteja. "Tavoitteenani on, että ihmisille tulee hyvä olo ja mieli liikunnan kautta. Tule sinäkin kokeilemaan!"
Teija Varis Ammatiltani olen fysioterapeutti (paitsi että jäänyt jo eläkkeelle). Työssäni olen ohjannut fysiokimppa-ryhmiä ja toiminut myös terveysliikunnan ohjaajana Pohjois-Karjala-projektilla päätoimisesti hankkeessa.