JoenVoLin tähtiseura-auditointi on hyväksytty

21.9.2020

JoenVoLi on ollut tähtiseura, yhtenä Pohjois-Karjalan kymmenestä tähtiseurasta. Seuramme uudelleen auditointiin tähtiseuraohjelman mukaisesti elo-syyskuussa. Auditointi on hyväksytty ja JoenVoLi on edelleen sekä aikuisliikunnan että lasten & nuorten liikunnan Tähtiseura!

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen  laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

Tähtikuviossa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla. Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille.

Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan. Entistä laajempi tuki mahdollistaa paitsi liikunnan säilymisen osana ihmisen eri elämänvaiheita, myös alustan kehittyä huippu-urheilijaksi.

Tähtimerkki on Olympiakomitean ja lajiliiton myöntämä tunnus urheiluseuralle, joka täyttää määritetyt laatutekijät kohderyhmänsä osalta. 

Tähtiseuran laatutekijöihin pääset tutustumaan täältä.