Gymnaestrada 2022

 VOIMISTELUN SUURTAPAHTUMA Tampereella 9-12.6.2022

LÄHDE MUKAAN ESIINTYJÄKSI TAI KATSOJAKSI/HUOLTAJAKSI! 

Kysy lisää joenvoli.toimisto@gmail.com tai tule joukon jatkoksi keskiviikkoisin Karhunmäen koululle klo 18-19 tanssillisen voimistelun ryhmäliikuntatunnille tai tiistaisin Urheilutalon tatamille 1-2 klo 11-12 Gymnaestrada-harjoituksiin (ilmoittautuminen Tampereelle kenttäohjelmiin voimistelijaksi on päättynyt 31.1.2022, mutta katsojaksi ja huoltojoukkoihin vielä ehtii). Jumppia ohjaa Gymnaestrada-ohjelmia ohjaavat Sinikka Piirainen ja Terttuliisa Tahvanainen. Myös JoenVoLin Gymppiin, Liisaan, voit olla yhteydessä tekstiviestillä p. 0505972767.

Voimistelusta, liikunnasta ja tanssin lumosta nauttiville tuhansille monen ikäisille ja kokoisille voimistelijoille, huoltajille, ohjaajille ja katsojille tarjoutuu mahdollisuus kokea hauska viikonloppu esiintyen sekä katsojana ihaillen yhdessä tekemisen ja vuosien työn tuloksia juhlanäytöksissä, kaupunkiesiintymisissä ja eri voimistelulajien kilpailuissa. Gymnaestradan sivut.

Tampereen Stadionilla Ratinassa järjestettävässä päätösjuhlassa viheriön täyttävät kenttäohjelmat, joissa kerrallaan voi esiintyä yli 1000 voimistelijaa kymmenessä eri ohjelmassa. Vuoden 2018 Turun gymnaestradan päätösjuhlasta videopätkä

Iltanäytöksissä Nokia -areenalla ja Messu- ja urheilukeskuksessa nähdään taidokkaita kotimaisia ja kansainvälisten vierailijoiden esityksiä.  Muun muassa yli 60-vuotiaiden "Elämä on matka" -ohjelma kuuluu näihin halliohjelmiin. Vastaavan tasoinen esitys oli vuoden 2018 halliohjelma Turussa "Arjen ylistys". Tähän ohjelmaan osallistui JoenVoLista 12 voimistelijaa. 

Vuoden 2018 helpompi tanssillinen kenttäohjelma kaiken ikäisille oli "Elämän voima", johon osallistui Joenvolista 7 voimistelijaa, ja vaativampi tanssillinen ohjelma kokeneille voimistelijoille oli "Energian ympäröimä", johon osallistui JoenVoLista 6 voimistelijaa. Lisäksi matkassa oli mukana 13 nuoren voimistelijan ryhmä sekä ohjaajia ja huoltajia. 

Videoilta voit käydä katsomassa vaativuustasoja, helpompiin ohjelmiin voi aloittelijakin hyvillä mielin lähteä mukaan!

JoenVoLista on varauduttu lähettämään Tampereen Gymnaestradaan kolme ryhmää, "Kirkkaat vedet" helpompi tanssillinen kenttäohjelma kaiken ikäisille,  "Ystäväni, elämäni" vaikeampi tanssillinen kenttäohjelma ja "Elämä on matka" halliohjelma yli 60-vuotiaille. Ohjelmia harjoitellaan vähän tanssillisen liikunnan tunnilla ja ikivirkeiden  ryhmäliikuntatunneilla, mutta pääosin erillisillä harjoitustunneilla (ks. JoenVoLi Gymnaestradassa -sivu). 

World Gymnaestrada järjestettiin Itävallassa Dornbirnissä ja Bregenzissä vuonna 2019. JoenVoLista osallistui 5 voimistelijaa Suomen yli tuhannen voimistelijan delegaatioon ja Elämän voima -kenttäohjelmaan, joka sai myönteisen vastaanoton kansainväliseltä yleisöltä.  Tampereen Gymnaestradaan harjoiteltavista ohjelmista osa (ainakin Kirkkaat vedet) viedään vuonna 2023 Amsterdamissa järjestettävään Word Gymnaestradaan, jonne myös osa joenvolilaisista on jo nyt ilmoittanut halukkuutensa osallistua.