Wold Gymnaestrada 2023

VOIMISTELUN SUURTAPAHTUMA Amsterdamissa 30.7-5.8.2023

LÄHDE MUKAAN ESIINTYJÄKSI TAI KATSOJAKSI/HUOLTAJAKSI!

Sitova ilmoittautuminen 29.11. mennessä. 

Kysy lisää joenvoli.toimisto@gmail.com 

Myös JoenVoLin Gymppiin, Liisaan, voit olla yhteydessä tekstiviestillä p. 0505972767.

Voimistelusta, liikunnasta ja tanssin lumosta nauttiville tuhansille monen ikäisille ja kokoisille voimistelijoille, huoltajille, ohjaajille ja katsojille tarjoutuu mahdollisuus kokea hauska viikonloppu esiintyen sekä katsojana ihaillen yhdessä tekemisen ja vuosien työn tuloksia juhlanäytöksissä, kaupunkiesiintymisissä ja eri voimistelulajien kilpailuissa. Gymnaestradan sivut.

Tampereen Stadionilla Ratinassa kesällä 2022 järjestetyssä päätösjuhlassa viheriön täyttivät kenttäohjelmat, joissa kerrallaan esiintyi yli 1000 voimistelijaa kymmenessä eri ohjelmassa. Vuoden 2018 Turun gymnaestradan päätösjuhlasta videopätkä

Iltanäytöksissä  nähdään taidokkaita kotimaisia ja kansainvälisten vierailijoiden esityksiä.  Muun muassa yli 60-vuotiaiden "Elämä on matka" -ohjelma kuuluu näihin halliohjelmiin. Vastaavan tasoinen esitys oli vuoden 2018 halliohjelma Turussa "Arjen ylistys". Tähän ohjelmaan osallistui JoenVoLista 12 voimistelijaa. 

Vuoden 2018 helpompi tanssillinen kenttäohjelma kaiken ikäisille oli "Elämän voima", johon osallistui Joenvolista 7 voimistelijaa, ja vaativampi tanssillinen ohjelma kokeneille voimistelijoille oli "Energian ympäröimä", johon osallistui JoenVoLista 6 voimistelijaa. Lisäksi matkassa oli mukana 13 nuoren voimistelijan ryhmä sekä ohjaajia ja huoltajia. 

Videoilta voit käydä katsomassa vaativuustasoja, helpompiin ohjelmiin voi aloittelijakin hyvillä mielin lähteä mukaan!

JoenVoLista osallistui Tampereen Gymnaestradaan kolme ryhmää, "Kirkkaat vedet" helpompi tanssillinen kenttäohjelma kaiken ikäisille,  "Ystäväni, elämäni" vaikeampi tanssillinen kenttäohjelma ja "Elämä on matka" halliohjelma yli 60-vuotiaille. Nämä ohjelmat viedään myös Amsterdamiin ja Joenvolin voimistelijoita osallistuu ohjelmaryhmiin.

World Gymnaestrada järjestettiin Itävallassa Dornbirnissä ja Bregenzissä vuonna 2019. JoenVoLista osallistui 5 voimistelijaa Suomen yli tuhannen voimistelijan delegaatioon ja Elämän voima -kenttäohjelmaan, joka sai myönteisen vastaanoton kansainväliseltä yleisöltä. 

Amsterdamissa kesällä 2023 järjestettävään World Gymnaestradaan on jo nyt ilmoittautunut yli 20 joenvolin voimistelijaa ja delegaatioon pyritään samaan yhteensä 30 voimistelijaa, ohjaajaa ja huoltajaa.