JoenVoLi Gymnaestradassa 

JoenVoLista osallistui Tampereen Gymnaestradaan kesällä 2022 kolme ryhmää: "Kirkkaat vedet" helpompi tanssillinen kenttäohjelma kaiken ikäisille (13 voimistelijaa),  "Ystäväni, elämäni" vaikeampi tanssillinen kenttäohjelma (7 voimistelijaa ja ohjaaja) ja "Elämä on matka" halliohjelma yli 60-vuotiaille (11 voimistelijaa ja huoltaja). 

Samoilla ohjelmilla Joenvolin voimistelijat osallistuvat Suomen delegaatiossa World Gymnaestradaan, joka järjestetään Amsterdamissa 30.7.-5.8.2023. 

Ryhmiin otetaan mieluusti lisää voimistelijoita. Tällä hetkellä Amsterdamiin on ilmoittautunut reilut parikymmentä voimistelijaa. Ohjelmia harjoitellaan kevättalven aikana niin, että uudetkin voimistelijat pääsevät hyvin mukaan. Ohjelmien harjoitusajoista täydennetään tietoja myöhemmin. 

"Kirkkaat vedet" helpompi tanssillinen kenttäohjelma kaiken ikäisille.

Ohjaajana toimii Sinikka Piirainen. Mukaan on alustavasti ilmoittautunut kymmenkunta jumpparia.  Osallistuminen ei edellytä voimistelutaustaa, mutta polvien varaan pitää pystyä laskeutumaan. 

Esiintymisasuna on sininen puolisääreen ulottuva pitkähihainen mekko, joka koostuu päällä olevasta harsomaisesta mekosta ja alusmekosta, joka ulottuu polven yläpuolelle. 

World Gymnaestradan aikana on kolme esitystä ja harjoitukset.

Ryhmä tekee talkoita kustannusten kattamiseksi.

"Ystäväni, elämäni" vaikeampi tanssillinen kenttäohjelma.

Ohjaajana toimii Arja Pirhonen. Mukaan on alustavasti ilmoittautunut reilut puolenkymmentä voimistelijaa. Ryhmässä ovat mukana ns. vanhat valiot, jotka ovat joukkuevoimistelua JoenVoLissa aiemmin harrastaneita voimistelijoita.  Ohjelmaan lähtevillä tulee olla voimistelu- tai tanssitaustaa. Ryhmään soveltuvuudesta voi tiedustella Minna Mäkiseltä.

Esiintymisasuna on musta pitkähihainen trikooasu ja legginsit sekä pitkä läpikuultava ohut violetti viitta.

World Gymnaestradan aikana on kolme esitystä ja harjoitukset. 

"Elämä on matka" halliohjelma yli 60-vuotiaille.

Ohjaajina toimivat Terttu-Liisa Tahvanainen ja Sinikka Piirainen. Alustavasti ilmoittautuneita on puolenkymmentä. Ryhmän runkona ovat ystävyyden killassa toimivat aktiivit voimistelijat ja lisäksi ryhmä täydentyy muilla halukkailla yli kuusikymppisillä ikivirkeillä. 

Esiintymisasuna on pitkä vyöllinen punainen tunika ja joustavat lahkeesta levenevät tummansiniset housut.

World Gymnaestradassa ryhmä esiintyy Pohjolan ilta -näytöksessä, minkä lisäksi ohjelmaa harjoitellaa pari kertaa.

Ryhmä tekee talkoita kustannusten kattamiseksi.

Jos sinua kiinnostaa World Gymnaestradaan osallistuminen, ota rohkeasti yhteyttä: joenvoli.toimisto@gmail.com, Liisa p. 0505972767. Kerromme mielellämme lisää!

Huolto- ja katsojajoukkoihinkin otetaan mukaan osallistujia!

Aikataulu:

pe 25.11.2022 Sitova ilmoittautuminen (joenvoli.toimisto@gmail.com, Liisa p. 0505972767)
la 10.12.2022 mennessä asutilaukset
27.5.2023 Kenttäohjelmien yhteisharjoitukset, Vantaa Myyrmäki

30.7.-5.8.2022 WorldGymnaestrada Tampere Amsterdam