Telinevoimistelu

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Telinevoimistelu on näyttävä yksilölaji, joka vaatii urheilijalta erinomaista kehonhallintaa, notkeutta sekä paljon voimaa. Telinevoimistelussa kilpaillaan neljällä eri telineellä; hypyssä, nojapuilla, puomilla sekä permannolla. Kaikki telineet vaativat voimistelijalta eri ominaisuuksia, mutta yhdessä ne muodostavat vankan pohjan monipuoliselle osaamiselle. 

Tällä hetkellä JoenVoLista löytyy voimistelijoita lähes jokaiseen kilpailuluokkaan aina aloittavista kilpalinjan B-luokan voimistelijoista maajoukkuelinjan 1. luokkaan.

Seuramme kilpaileviin telinevoimistelun ryhmiin edetään testien kautta ja voimistelijoilta edellytetään sitoutumista harjoitteluun ja kilpailuihin.

Seuraa meidän arkea myös instagramissa: ntv_joenvoli

JoenVolilla on myös mahdollista aloittaa harjoittelu kilpailuihin tähtäävissä ryhmissä. Lisätietoa näistä ryhmistä voit kysyä sähköpostilla joenvoli_telinevoimistelu@hotmail.com tai suoraan kilparyhmien valmentajilta.