Cheerleading

kuva Tero Wester

 

Kilpacheerleading JoenVoLissa

Kilpacheerleading on vauhdikas joukkuelaji, jonka suosio ja harrastajamäärät kasvavat tasaista tahtia Suomessa. JoenVoLi tarjoaa kilpacheerleadingia harrasteesta kilparyhmiin ainoana seurana Joensuussa. JoenVoLin kilpacheerleading-joukkueet menestyivät syyskauden 2018 kilpailuissa hienosti. Mist voitti level 3-sarjan kauden pääkilpailun ja Rime saavutti hopeaa level 2-sarjan pääkilpailuissa.

Cheerleading pitää sisällään pääosin stuntteja eli nostoja, pyramideja sekä akrobatiaa. Kilpailuja järjestetään ikäryhmittäin ja tasoittain ensimmäisestä tasosta kuudenteen tasoon. Taso 5 vastaa junioreiden SM-tasoa ja taso 6 aikuisten SM-tasoa. Joukkuekoot vaihtelevat iästä ja tasosta riippuen 20 ja 30 urheilijan välillä. Kilpailevaan kokoonpanoon mahtuu aina maksimissaan 24 urheilijaa.

JoenVoLissa cheerleadingia harrastetaan kannustavassa ja turvallisessa ympäristössä. Haluamme tarjota laadukasta ja monipuolista cheerleadingin lajivalmennusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Vuoden 2019 joukkuevalinnat suoritetaan viikolla 2.

JoenVoLin cheerleading-joukkueet käyttävät seurasta lyhennettä JVC – JoenVoLi Cheerleading.