Ilmoittautuminen

 • Telinevoimistelujaoston ja Lasten ja Nuorten jaoston

  Syksyn 2019 harrasteryhmien ilmoittautuminen aukeaa:

  Ennakkoilmoittautuminen (jo keväällä harrastaneille) 8.8.2019 klo: 15:00 alkaen

  Ilmoittautuminen kaikille harrasteryhmäläisille (uudet) 15.8.2019 klo: 09:00 alkaen

 • Syksy 2019 kilparyhmien ilmoittautuminen aukeaa viimeistään 19.8.2019.

 • Ennen voimistelemaan tuloa on voimistelija ilmoitettava netin kautta ryhmään. Valmentaja saa näin voimistelijan tiedot käyttöönsä. Alaikäisen voimistelijan ilmoittautumisen tekee aina huoltaja.

 • Ilmoittautuminen ja kausimaksu ovat sitovia, jos ilmoittautumista ei peruta kilparyhmissä ja harrastusryhmissä välittömästi kaksien järjestettyjen harjoitusten jälkeen osoitteeseen joenvoli_telinevoimistelu@hotmail.com. (päivämäärä näkyy laskun huomio kohdassa)
 • Jos olet jo aikaisempina vuosina rekisteröitynyt järjestelmään, sinun ei tarvitse rekisteröityä uudelleen. Kirjaudu sisään käyttämällä sähköpostiisi lähetettyä käyttäjätunnusta ja salasanaa. Jos olet unohtanut tunnuksesi, ota yhteyttä joenvoli_telinevoimistelu@hotmail.com

 • Ilmoittautuminen ja ilmoittautuessa tuleva kausimaksu on sitova. Pelkkä oma ilmoittautumisen peruuttaminen järjestelmästä ei riitä, koska se ei poista ilmoittautumisen yhteydessä luotuja laskuja. Voimistelija voi käydä tutustumassa ryhmään ilmoittauduttuaan yhden kerran.

 • Huomaa, että nettijärjestelmä muodostaa ilmoittautumisen yhteydessä ko. ryhmän laskun. Erillistä paperilaskua ei lähetetä.

Ilmoittautumisohjeet

 1. Mene jäsentietorekisterin sivulle

 2. Kirjoita valkoiseen ruutuun Joensuun Voimistelu ja Liikunta ja kun se tulee näkyviin turkoosille pohjalle, valitse Go.

 3. Uusi jäsen: valitse REKISTERÖITYMINEN sivun vasemmasta laidasta.

 4. Täytä avautuva jäsentietolomake ja rekisteröidy. Jos ilmoitettava voimistelija on alaikäinen, tulee ensiksi rekisteröidä huoltaja ja sen jälkeen hänen alikäyttäjäksi alaikäinen lapsi (ks. ohje alempaa).

 5. Saat samalle sivulle ja sähköpostiisi näkyviin käyttäjätunnuksen ja salasanan sisäänkirjautumista varten.

 

 Kirjautuminen jäsentietojärjestelmään

 1. Vanha jäsen: valitse KIRJAUTUMINEN sivun vasemmasta laidasta.

 2. Kirjaudu sisään saamillasi tunnuksilla ja salasanalla.

 3. Valitse RYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN sivun vasemmasta laidasta. Tarkista, että ilmoitettavan henkilön kohdalla on oikea nimi.

 4. Valitse ryhmä, johon haluat ilmoittautua.

 5.  Valitse JATKA VAIHEESEEN 2.

 6. Laskun hyväksyminen sivun oikeasta alareunasta.

Voimistelijan lisääminen (ali)käyttäjäksi

 • Jos et ole aiemmin rekisteröinyt voimistelijaa alikäyttäjäksi, valitse vasemman reunan valikosta "Omat tiedot" ja ko. sivulle siirryttyä rekisteröi voimistelija (ali)käyttäjäksi sivun alareunan linkistä 'Rekisteröi uusi käyttäjä tämän käyttäjän alaisuuteen'

 • Huom! Laita myös voimistelijan s-postiosoitekohtaan oma (vanhemman) s-postiosoitteesi, muuten sähköpostit aikataulumuutoksista ym. tiedotteista menee lapsen osoitteeseen!

Voimistelijan ilmoittaminen ryhmään

 • Valitse vasemmasta valikosta "Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen". Valitse voimistelijan nimi käyttäjäksi, joka halutaan ilmoittaa ryhmiin (kohdasta valitse toinen käyttäjä).

 • Valitse ryhmä, johon voimistelijan ilmoitat ja toimi järjestelmän ohjeiden mukaan. Telinevoimistelujaoston ryhmissä on alussa sana telinejaosto.

 •  Valitse "JATKA VAIHEESEEN 2. Laskun hyväksyminen" sivun oikeasta alareunasta.

 • Saat vahvistuksen ilmoittautumisen onnistumisesta ja laskun s-postiisi. Huomaa, että jos olet valinnut laskun kahdessa erässä, molemmat laskut tulevat sinulle samalla ja sinun tulee itse huolehtia molempien laskujen maksamisesta. Toisesta maksuerästä ei tule enää ennen eräpäivää erillistä laskua.

 

Huom! Jäsentietojärjestelmään rekisteröityminen on sallittua vain täysi-ikäiselle.

 

Sisaralennus: Jos perheen kolme lasta harrastaa telinevoimistelujaostossa, niin halvimmasta kausimaksusta vähennetään 25%. Jos neljä perheen lasta harrastaa, niin halvimmasta kausimaksusta vähennetään 50 %. Ilmoittautumisjärjestelmä ei huomioi sisaralennusta automaattisesti. Ilmoittautumisen jälkeen laittakaa viesti sisaralennuksesta osoitteeseen joenvoli_telinevoimistelu@hotmail.com, niin korjaamme laskun.