Ilmoittautuminen

Ennen voimistelemaan tuloa on voimistelija ilmoitettava netin kautta ryhmään. Samalla muodostuu automaattisesti lasku, joka tulee huoltajan tallettamaan sähköpostiin. Ilmoittautumistiedoista valmentaja saa lapsen tiedot ja huoltajan yhteystiedot käyttöönsä. HUOM! Elokuusta 2020 lähtien alaikäisen saa ilmoittaa ainoastaan huoltaja ylikäyttäjän roolissa.

Jos olet ilmoittamassa voimistelijaa, joka ei ole aiemmin voimistellut seurassamme, voit tehdä vanhemman (ylikäyttäjä) ja lapsen (alikäyttäjä) rekisteröitymisen jo ennen ryhmiin ilmoittautumisen alkamista. Näin itse ilmoittautuminen käy nopeammin.

Jos olet jo aikaisempina vuosina rekisteröitynyt järjestelmään, älä rekisteröidy uudelleen (ylikäyttäjän tarkistusohje sivun alareunassa). Kirjaudu sisään käyttämällä sähköpostiisi lähetettyä käyttäjätunnusta ja salasanaa. Jos olet unohtanut tunnuksesi, paina kohtaa "tilaa uusi salasana".

Ilmoittautuminen ja ilmoittautuessa tuleva kausimaksu ovat sitovia. Pelkkä oma ilmoittautumisen peruuttaminen järjestelmästä ei riitä, koska se ei poista ilmoittautumisen yhteydessä luotuja laskuja. Ilmoitathan peruutuksesta aina sähköpostitse joenvoli_telinevoimistelu@hotmail.com/joenvoli_lanu@hotmail.com

Kausimaksun maksaminen on edellytyksenä sille, että voimistelija voi osallistua harjoituksiin.

Ilmoittautumisohjeet

Mene jäsentietorekisterin sivulle

Kirjoita valkoiseen ruutuun Joensuun Voimistelu ja Liikunta ja kun se tulee näkyviin turkoosille pohjalle, valitse Go.

Uusi jäsen: valitse REKISTERÖITYMINEN sivun vasemmasta laidasta.

Täytä avautuva jäsentietolomake ja rekisteröidy. Jos ilmoitettava voimistelija on alaikäinen, tulee ensiksi rekisteröidä huoltaja ja sen jälkeen hänen alikäyttäjäksi alaikäinen lapsi (ks. ohje alempaa).

Saat samalle sivulle ja sähköpostiisi näkyviin käyttäjätunnuksen ja salasanan sisäänkirjautumista varten.

Kirjautuminen jäsentietojärjestelmään

Vanha jäsen: valitse KIRJAUTUMINEN sivun vasemmasta laidasta.

Kirjaudu sisään saamillasi tunnuksilla ja salasanalla.

Valitse RYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN sivun vasemmasta laidasta. Tarkista, että ilmoitettavan henkilön kohdalla on oikea nimi.

Valitse ryhmä, johon haluat ilmoittautua.

 Valitse JATKA VAIHEESEEN 2.

Laskun hyväksyminen sivun oikeasta alareunasta.

Voimistelijan lisääminen (ali)käyttäjäksi

Jos et ole aiemmin rekisteröinyt voimistelijaa alikäyttäjäksi, valitse vasemman reunan valikosta "Omat tiedot" ja ko. sivulle siirryttyä rekisteröi voimistelija (ali)käyttäjäksi sivun alareunan linkistä 'Rekisteröi uusi käyttäjä tämän käyttäjän alaisuuteen'

Huom! Laita myös voimistelijan s-postiosoitekohtaan oma (vanhemman) s-postiosoitteesi, muuten sähköpostit aikataulumuutoksista ym. tiedotteista menee lapsen osoitteeseen!

Voimistelijan ilmoittaminen ryhmään

Valitse vasemmasta valikosta "Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen". Valitse voimistelijan nimi käyttäjäksi, joka halutaan ilmoittaa ryhmiin (kohdasta valitse toinen käyttäjä).

Valitse ryhmä, johon voimistelijan ilmoitat ja toimi järjestelmän ohjeiden mukaan. Telinevoimistelujaoston ryhmissä on alussa sana telinejaosto.

Valitse "JATKA VAIHEESEEN 2. Laskun hyväksyminen" sivun oikeasta alareunasta.

Saat vahvistuksen ilmoittautumisen onnistumisesta ja laskun s-postiisi. Huomaa, että jos olet valinnut laskun kahdessa erässä, molemmat laskut tulevat sinulle samalla ja sinun tulee itse huolehtia molempien laskujen maksamisesta. Toisesta maksuerästä ei tule enää ennen eräpäivää erillistä laskua.

Huom! Jäsentietojärjestelmään rekisteröityminen on sallittua vain täysi-ikäiselle.