Telinevoimistelu

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

 

Telinevoimistelu on näyttävä yksilölaji, joka vaatii urheilijalta erinomaista kehonhallintaa, notkeutta sekä voimaa. Telinevoimistelussa kilpaillaan neljällä eri telineellä; hypyssä, nojapuilla, puomilla sekä permannolla. Kaikki telineet vaativat voimistelijalta eri ominaisuuksia, mutta yhdessä ne muodostavat vankan pohjan monipuoliselle osaamiselle. 

Seurassamme telinevoimistelua on harrastettu jo monen vuoden ajan. Tällä hetkellä meiltä löytyy voimistelijoita lähes jokaiseen kilpailuluokkaan aina aloittavista kilpalinjan B-luokan kisaajista D-luokkaan sekä maajoukkuelinjan 1. luokasta.

Seuramme kilpaileviin telinevoimistelun ryhmiin edetään testien kautta ja voimistelijoilta edellytetään sitoutumista harjoitteluun ja kilpailuihin.

 

Seuraa meidän arkea myös instagramissa: ntv_joenvoli

 

JoenVolilla on myös mahdollista aloittaa harjoittelu kilpailuihin tähtäävissä ryhmissä. Lisätietoa näistä ryhmistä voit kysyä sähköpostilla joenvoli_telinevoimistelu@hotmail.com tai suoraan kilparyhmien valmentajilta.