Teamgym

 

TeamGym on näyttävä ja dynaaminen joukkuelaji, johon kuuluu kolme eri kilpailutelinettä; volttirata, trampetti sekä vapaaohjelma. Volttiradalla voimistelijat suorittavat vauhdikkaita volttisarjoja sekä hienoja liikeyhdistelmiä, trampetilla suoritetaan yksittäinen taidonnäyte pitkän juoksuvauhdin kanssa. Vapaaohjelma on tanssillinen koreografia, joka vaatii joukkueen saumatonta yhteistyötä sekä erilaisten vaikeusosien puhdasta suorittamista. TeamGym on laji, joka vaatii paljon voimaa, kovaa harjoittelua sekä rohkeutta. Laji, jossa onnistumiset eletään joukkueen kanssa yhdessä, jossa kehitystä voi nähdä jatkuvasti ja johon ei voi olla ihastumatta.

Seuramme on edustanut TeamGymiä jo useiden vuosien ajan upealla menestyksellä. Rakkaus lajiin näkyy motivoituneina harrastajina, sitoutuneina valmentajina ja koko ajan kasvavana harrastaja määränä. Voimistelijamme ovat useaan otteeseen olleet edustamassa JoenVoLia niin luokkakilpailuiden kuin Suomenmestaruuskisojen mitalisijoilla. Seuramme on myös aktiivisesti mukana maajoukkueprojektissa, jonka mukana muutama voimistelijamme on päässyt jopa EM-kisoihin asti.

TeamGym on vauhdikas laji niin tytöille kuin pojille ja pelkällä innostumisella päästään harjoittelussa jo todella pitkälle! Telinevoimisteluun verrattuna TG:tä voi harrastaa myös vanhemmalla iällä, minkä vuoksi harrastuksen voi aloittaa vaikka ei olisi pienestä pitäen voimistellutkaan.

Ota yhteyttä, jos Teamgym kiinnostaa!