Joulunäytöstalkoot 2019

JoenVoLin telinevoimistelujaoston joulunäytös on maanantaina 16.12.2019. Näytös alkaa kello 18.00 ja kestää väliajan kanssa noin 1,5 tuntia.

Näytöksen toteuttamisessa talkoolaiset ovat tärkeitä! Kahvion hoitaminen on tänä vuonna telinevoimistelun kilparyhmien 1, 2 ja 3 vastuulla. Kahviotyöskentely on kahdessa vuorossa, aina viisi henkeä kerrallaan. Kahviolla on vastuuhenkilö, joka ohjeistaa tehtävät ja huolehtii tarvittavat tarvikkeet paikalle. Ilmoittautuminen vuoroihin alla olevan lomakkeen kautta.

Kahvioleivonnaisia toivomme kaikilta kilparyhmien vanhemmilta. Toivomme, että leivonnaiset olisivat pääasiassa laktoosittomia tai vähälaktoosisia. Jos pystyt leipomaan esim. gluteenittomia leivonnaisia, hienoa! Laitathan leivonnaisten mukaan lapun, jossa kerrotaan ainekset tai allergeenit.

Leivonnaiset toimitetaan kahvioon, joko lapsen mukana hänen tullessa lämmittelemään ennen näytöstä tai ovien avautuessa yleisölle kello 17.30. Merkitse leivoinnaisastiaan nimesi ja lapsen ryhmä esimerkiksi maalarinteipillä. Astian voi noutaa takaisin kahviosta näytöksen päätyttyä.

Alla olevan lomakkeen kautta ilmoita tuotavat leivonnaisesi.

Kiitos etukäteen kaikille näytöstalkoisiin osallistuville!

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.